ΑΕΚ

Σοϊλέδης: "Ήταν πέναλτι στον Σιμόες"

Σοϊλέδης: "Ήταν πέναλτι στον Σιμόες"
INTIME SPORTS

Ο Άρης Σοϊλέδης υποστήριξε ότι ήταν πέναλτι το μαρκάρισμα πάνω στον Αντρέ Σιιμόες, ωστόσο εντόπισε στην έλλειψη συγκέντρωσης τα αίτια της ήττας της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ.

ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League, με τον Άρη Σοϊλέδη να στέκεται στην έλλειψη συγκέντρωσης, ωστόσο να διαμαρτύρεται για πέναλτι που δεν δόθηκε πάνω στον Αντρέ Σιμόες.

"Σήμερα δεν ήμασταν τόσο κακοί. Αν και προηγηθήκαμε, βρεθήκαμε και πάλι στην ισοπαλία και μετά δεν είχαμε δυνάμεις. Απ' ότι με ενημέρωσαν τα παιδιά στα αποδυτήρια η φάση με τον Σιμόες ήταν πέναλτι και από εκεί και πέρα ήταν δύσκολο να βρούμε δυνάμεις.

Πάντως και μετά το γκολ που δεχτήκαμε κάναμε φάσεις, τις οποίες έσωσε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ. Έπαιξε ρόλο η έλλειψη συγκέντρωσης κυρίως μετά το 1-1, λόγω του κόσμου και των παικτών του ΠΑΟΚ. Έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμη μπροστά μας, μια ήττα ήταν σε μια δύσκολη έδρα, που δύσκολα θα περάσουν άλλες ομάδες", υποστήριξε ο αριστερός μπακ της Ένωσης.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ