ΑΕΚ

Σοϊλέδης: "Δύσκολο να κάνεις μόνο δύο ήττες όλη τη χρονιά"

Σοϊλέδης: "Δύσκολο να κάνεις μόνο δύο ήττες όλη τη χρονιά"
INTIME SPORTS

Ο Άρης Σοϊλέδης ξεκαθάρισε ότι μόνο εύκολο δεν ήταν, η ΑΕΚ να κάνει μόνο δύο ήττες σ' όλη τη σεζόν, τονίζοντας πως ο ίδιος κι οι συμπαίκτες προσπαθούν να δικαιώσουν, όσους τους πίστεψαν.

Η Ένωσης σφράγισε χθες την άνοδό της στη Super League, με τον Σοϊλέδη να έχει βάλει το δικό του λιθαράκι με τις πολύ καλές του εμφανίσεις. Ο αριστερός οπισθοφύλακας της Ένωσης τόνισε ότι όλοι θέλουν νίκες μέχρι το τέλος, καθώς η ΑΕΚ πρέπει να είναι πάντα ψηλά.

"Κάναμε μια καλή εμφάνιση πιστεύω μετά από πολύ καιρό. Μετά από πολύ καιρό παίξαμε παιχνίδι κατοχής και βγάλαμε αυτά που θέλαμε να βγάλουμε εντός αγωνιστικού χώρου. Μπορέσαμε να σκοράρουμε με ένα πολύ ωραίο γκολ του Δημήτρη (σ.σ Ανάκογλου) και αυτό μας έλυσε τα πόδια, καθώς μπορέσαμε να είμαστε πιο άνετοι μετά και να κρατήσουμε την μπάλα. Είχαμε ένα μικρό άγχος γιατί στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν μπορούσαμε να βάλουμε γκολ, αλλά μετά το 1-0 απελευθερωθήκαμε και παίξαμε καλύτερα", τόνισε αρχικά ο Σοϊλέδης για την εικόνα της ομάδας στο ματς με τον Ηρακλή, ενώ για τους πανηγυρισμούς στο τέλος ανέφερε:

"Ουσιαστικά σήμερα με το τρίποντο που πήραμε εξασφαλίσαμε και την άνοδο πρέπει όμως σε κάθε ματς να κερδίζουμε και να δίνουμε τα πάντα στο γήπεδο γιατί η ΑΕΚ πρέπει μόνο να κερδίζει. Φέτος είχαμε δύο ήττες, μια από τον Ολυμπιακό και μια από τον Ηρακλή, και είναι δύσκολο αυτό που καταφέραμε και θέλουμε να το κάνουμε και στη συνέχεια και να έχουμε την ομάδα μας πάντα ψηλά".

Καταλήγοντας σχετικά με τις δικές του καλές παρουσίες ο Σοϊλέδης σχολίασε: "Εγώ όπως και όλα τα παιδιά δίνουμε τα πάντα για την ομάδα. Οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστές θα ήθελε να είναι στην ΑΕΚ. Δίνουμε τα πάντα και στις προπονήσεις και στα ματς για να αποδείξουμε ότι μπορούμε να είμαστε σε αυτή την ομάδα και να βγάλουμε ασπροπρόσωπους τους ανθρώπους που μας πίστεψαν".

πηγή: AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ