ΑΕΚ

Σκυμμένα κεφάλια και αντίδραση Μοράις

Σκυμμένα κεφάλια και αντίδραση Μοράις
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Απογοήτευση και σκυμμένα κεφάλια είδε ο Πορτογάλος τεχνικός μετά το ματς με τον Ατρόμητο και προσπάθησε να δώσει στήριξη στους παίκτες της ΑΕΚ.

Όταν ο διαιτητής σφύριξε την λήξη του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο ( 2-2), οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ξάπλωσαν στο χορτάρι. Και όσοι έμειναν όρθιοι, στάθηκαν στήλη άλατος για κάποια λεπτά, με το βλέμμα στο άπειρο. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί.

Ανάλογο και πολύ χειρότερο, ήταν το κλίμα στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ. Μόνο κατεβασμένα κεφάλια και απόλυτη σιωπή. Σιωπή που έσπαγε μόνο από σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές, την ώρα που πλησίαζαν τον Γιάννη Ανέστη, προσπαθώντας να τον στηρίξουν. Όμως ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ ήταν αμίλητος και απαρηγόρητος.

Όσο για τον Ζοσέ Μοράις, έκρινε πως δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για να κάνει την παραμικρή κουβέντα με τους παίκτες του, για όσα έγιναν ή δεν έγιναν στο ματς. Μόνο να τους στηρίξει ήθελε.

Γι αυτό τους ζήτησε να μην έχουν σκυμμένο το κεφάλι και να κοιτάξουν μπροστά, ενώ τους άφησε ως είχε και το πρόγραμμα, όπως το είχε ανακοινώσει πριν από το ματς με τον Ατρόμητο. Δηλαδή με διήμερο ρεπό, λόγω της επερχόμενης διακοπής του πρωταθλήματος. Όπερ σημαίνει πως επόμενο ραντεβού στα Σπάτα για προπόνηση, είναι την Τρίτη (8/11) το απόγευμα.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στις πύλες του ανεξήγητου
Μοράις: "Ζητώ από τον κόσμο στήριξη"
Ροντρίγκες: "Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν νικήσαμε"
Η έμπνευση του Ούμπιδες και η γκάφα του Ανέστη
Έντονες αποδοκιμασίες: "ΑΕΚ, ΑΕΚ, αυτό δεν είναι ΑΕΚ"
Ιδανική αυτόχειρας η ΑΕΚ, 2-2 με τον Ατρόμητο
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ