ΑΕΚ

"Σκόρπισαν" Πογέτ και παίκτες της ΑΕΚ

"Σκόρπισαν" Πογέτ και παίκτες της ΑΕΚ
Πογέτ INTIME SPORTS

Από το μεσημέρι της Πέμπτης (12/11) είναι ελεύθεροι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μέχρι την προσεχή Δευτέρα (16/11) και βρήκαν την ευκαιρία για μια "απόδραση" από την Αθήνα. Το ίδιο και ο Πογέτ.

Τρεις μέρες συνεχόμενες είχαν να καθίσουν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ από τις καλοκαιρινές διακοπές τους, τον μακρινό περασμένο Ιούνιο. Και η αλήθεια είναι πως η τριήμερη άδεια είναι κάτι εξαιρετικά σπάνιο μεσούσης της σεζόν. Ακόμα και τα Χριστούγεννα, με σκληρή… διαπραγμάτευση παίρνουν τόσες μέρες.

Όμως τώρα ο Γκας Πογέτ έκρινε, όπως έχετε διαβάσει στο Sport24.gr, πως ήταν απαραίτητο να «καθαρίσει» το μυαλό των ποδοσφαιριστών με μια «γενναία» αποφόρτιση.

Τελευταία προπόνηση ήταν χθες (12/11) το πρωί και επόμενο ραντεβού στα Σπάτα είναι για την Δεύτερα (16/11). Ήτοι, 3,5 γεμάτες μέρες και κυρίως ελεύθερες. Με λίγα λόγια, πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ για να φύγουν εκτός Αθηνών. Κάποιοι ακόμα και εκτός Ελλάδας. Πολλοί ήδη έφυγαν από χθες, ενώ κάποιοι άλλοι θα κάνουν σήμερα ένα ξεμούδιασμα και θα «σκορπίσουν» και αυτοί. Ελάχιστοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα μείνουν εντός των τειχών.

Ακόμα και ο Πογέτ βρήκε την ευκαιρία να ταξιδέψει πίσω στο Λονδίνο, για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ. Πάντως ο Ουρουγουανός τεχνικός πριν φύγει υπενθύμισε στους ποδοσφαιριστές του την αυστηρή προειδοποίηση που τους έχει κάνει για την συμπεριφορά τους σ’ αυτό το τριήμερο ρεπό και για την οποία ήδη έχετε διαβάσει τις προηγούμενες μέρες στο Sport24.gr.

Ο Πογέτ επανέλαβε σε αυστηρό ύφος στους παίκτες του, πως πρέπει να φερθούν σαν απόλυτοι επαγγελματίες και να επιστρέψουν στα Σπάτα όπως έφυγαν.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ