ΑΕΚ

Σκόραρε ξανά ο Στεπίνσκι υπό το βλέμμα του Μιλοβάνοβιτς

Σκόραρε ξανά ο Στεπίνσκι υπό το βλέμμα του Μιλοβάνοβιτς

Υπό το βλέμμα του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ο Στεπίνσκι βρήκε για μια ακόμα φορά δίχτυα. Στο 24ο λεπτό "εκτέλεσε" από την καρδιά της περιοχής, με δεξί πλασέ. Έφτασε τα 15 γκολ στο πρωτάθλημα.

Ο Μάριους Στεπίνσκι έτσι κι αλλιώς κάνει πράγματα και θαύματα φέτος στο πολωνικό πρωτάθλημα. Όμως στο σημερινό (15/4) ματς της Ρουχ Χορζόφ με την Πογκόν, ο 21χρονος επιθετικός είχε έναν λόγο παραπάνω να θέλει να σκοράρει. Και αυτό διότι ήξερε πως θα τον παρακολουθεί ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Υπό το βλέμμα του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ, ο Στεπίνσκι βρήκε για μια ακόμα φορά δίχτυα. Στο 24ο λεπτό "εκτέλεσε" από την καρδιά της περιοχής, με δεξί πλασέ. Μάλιστα ο 21χρονος επιθετικός σκόραρε το 15ο φετινό του γκολ, σ' ένα παιχνίδι δεν προσφερόταν για να δείξει τις αρετές του.

Η Χουρζόφ έπαιζε με δέκα παίκτες πίσω από την μπάλα. Άλλωστε έκανε μόλις δυο τελικές στην αντίπαλη εστία. Το γκολ δηλαδή, αλλά και ο ακόμα μια, που πάλι έγινε με τον Στεπίνσκι.

Μάλιστα την δεύτερη φάση, ο 21χρονος επιθετικός την δημιούργησε ουσιαστικά μόνος του, καθώς πήρε την μπάλα, έκανε επίθεση κατά μέτωπο και σούταρε άουτ.

Ο Στεπίνσκι αντικαταστάθηκε στο 91ο λεπτό, καθώς η Χουρζόφ ήθελε να "ροκανίσει" τον χρόνο και να κρατήσει την ισοπαλία 1-1.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ