ΑΕΚ

Σκόκο: "Στις διακοπές θα αποφασίσω για το μέλλον μου"

Chile's Universidad de Chile's Igor Lichnovsky, back, fights for a ball with Argentina's Newells' Old Boys's Ignacio Scocco during a Copa Libertadores soccer match in Santiago, Chile, Tuesday, March 12, 2013. (AP Photo/Luis Hidalgo)
Chile's Universidad de Chile's Igor Lichnovsky, back, fights for a ball with Argentina's Newells' Old Boys's Ignacio Scocco during a Copa Libertadores soccer match in Santiago, Chile, Tuesday, March 12, 2013. (AP Photo/Luis Hidalgo) AP

Ο Νάτσο Σκόκο φάνηκε σαν να αποχαιρετά τη Νιούελς, ύστερα απ' την αναμέτρηση με τη Λανούς, ενώ ξεκαθάρισε πότε ακριβώς θα αποφασίσει για το μέλλον του.

Με το περιβραχιόνιο του αρχηγού έπαιξε ο Νάτσο Σκόκο στο ματς της Νιούελς με την Λανούς. Ένα ματς που οι "Λέπροι" δέχθηκαν την ισοφάριση (1-1) στις καθυστερήσεις.

Όμως αμέσως μετά το παιχνίδι, ο Σκόκο φάνηκε σαν να αποχαιρετά με τις δηλώσεις του, τη Νιούελς. Έκανε λόγο για τα δυο τελευταία παιχνίδια που θα προσπαθήσει να τα ευχαριστηθεί και ξεκαθάρισε πως αμέσως μετά θα αποφασίσει οριστικά για το μέλλον του.

"Θα περιμένω τα δυο ματς που απομένουν, θα τα ευχαριστηθώ και στις διακοπές θα αποφασίσω για το μέλλον μου. Είναι πολύ ικανοποιητικό να ακούγεται το όνομα μου για πολλές ομάδες, αλλά τώρα το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να πετύχουμε τον στόχο μας με τη Νιούελς. Πριν από το ματς με την Γοδόι θα έχω πάρει ήδη την απόφαση μου".

Δείτε σε VIDEO τις δηλώσεις του:

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ