ΑΕΚ

Το φλερτ της ΑΕΚ με τον Σκόκο

Telam-Rosario.-Escenas por la 4ta; fecha de primera division, 2013, jugado en el coloso del parque Marcelo Bielsa; Newells Old Boys vs Belgrano.-Nacho Scocco festeja el gol.- foto :Jose Granata/Telam/cf
Σκόκο TELAM-ROSARIO.-ESCENAS POR LA 4TA; FECHA DE PRIMERA DIVISION, 2013, JUGADO EN EL COLOSO DEL PARQUE MARCELO BIELSA; NEWELLS OLD BOYS VS BELGRANO.-NACHO SCOCCO FESTEJA EL GOL.- FOTO :JOSE GRANATA/TELAM/CF

Ο Νάτσο Σκόκο παραμένει ποδοσφαιριστής που υπάρχει στην ατζέντα της ΑΕΚ. Οι Κιτρινόμαυροι ψάχνουν τρόπου για να διαπιστωθεί αν είναι εφικτή η απόκτησή του.

Ο Νάτσο Σκόκο φόρεσε στο πρόσφατο παρελθόν τη φανέλα της Ένωσης και έγινε ο αγαπημένος της κιτρινόμαυρης εξέδρας, καθώς τα πλούσια αγωνιστικά προσόντα του δεν άφησαν στους φίλους της ομάδας περιθώρια για κάτι διαφορετικά.

Τρία χρόνια μετά τη φυγή του και αφού ο υδραυλικός της ΑΕΚ έχει περιπλανηθεί αρκετά και πλέον αγωνίζεται στη Νιούελς, η διοίκηση του Δικεφάλου φέρεται ότι αναζητεί τρόπους προκειμένου να τον ντύσει ξανά στα κιτρινόμαυρα.

Ο αργεντινός σούπερ σταρ είναι παίκτης πρώτης γραμμής και ενδεχόμενη επιστροφή του στην Ένωση θα προσθέσει μεγάλη ποιότητα στην ομάδα που δημιουργείται ενόψει Σούπερ Λίγκας και στοχεύει αμέσως στην πρώτη θέση.

Μάλιστα, φέρεται ότι έχει γίνει ήδη η πρώτη επαφή με τον ατζέντη του, ώστε να διευκρινιστεί το αν είναι εφικτή η επιστροφή του ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ, αρχικά μέσω δανεισμού του από τη Νιούελς, με ρήτρα εξαγοράς ή απόκτησης ενός μέρους των δικαιωμάτων του.

Ο Νάτσο Σκόκο λοιπόν φέρεται ότι βρίσκεται στις πρώτες θέσεις στο μπλοκάκι της ΑΕΚ, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι ο πήχης για τη νέα σεζόν έχει τοποθετηθεί πολύ ψηλά.

Πάντως όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Sport24.gr, εντός της ομάδας υπάρχουν και αντίθετες φωνές στο ενδεχόμενο της απόκτησής του με το σκεπτικό ότι η Ένωση πρέπει να προχωρήσει και να αναζητήσει νέους σταρ και όχι να επιστρέψει σε παλιές ιστορίες. Απόψεις...

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ