ΑΕΚ

Σκόκο, ΑΕΚ και Ελλάδα

Σκόκο, ΑΕΚ και Ελλάδα
INTIME SPORTS

Σε ανοιχτή γραμμή με τον ατζέντη του «υδραυλικού» παραμένει η ΑΕΚ, αλλά οι δυσκολίες να αποκτηθεί ο Αργεντινός παραμένουν μεγάλες.

Μυστικό δεν είναι ότι ο Νάτσο Σκόκο αποτελεί διακαή μεταγραφικό πόθο για το πρότζεκτ της νέας ΑΕΚ. Στην Ένωση γνωρίζουν πολύ καλά ότι ενδεχόμενη συμφωνία με τον 30χρονο σούπερ σταρ θα αλλάξει και το...κλίμα που υπάρχει στις τάξεις των οπαδών μετά τις κινήσεις που έχουν γίνει και το οποίο χαρακτηρίζεται από έντονο προβληματισμό.

Είναι αλήθεια ότι οι μεταγραφές παρουσιάζονται ως «έξυπνες βόμβες», όμως καλώς ή κακώς δεν τρελαίνουν και τους οπαδούς της ΑΕΚ οι οποίοι έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις και τούτο αποδείχτηκε περίτρανα και από τις διαδικτυακές παρεμβάσεις τους μετά την απόκτηση του ισπανικού κεντρικού αμυντικού Θέσαρ Άρθο. Παγωμάρα και σχετική αμφισβήτηση.

Σε κάθε περίπτωση, η ΑΕΚ βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον ατζέντη του Σκόκο, τον Αργεντινό Φάμπιο Σολντίνι, άνθρωπος ο οποίος σε πλήρη συνεννόηση με ανθρώπους της Ένωσης τρέχει το θέμα για λογαριασμό των Κιτρινόμαυρων στην Αργεντινή. Εκείνος έχει αναλάβει τη δύσκολη προσπάθεια να πείσει τη Νιούελς να αφήσει τον παίκτη.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, ο Σκόκο εμφανίζεται θετικός στην αποχώρησή του από την Αργεντινή και να επιστρέψει στην ΑΕΚ καθώς η πρόταση που του έχει γίνει καλύπτει τον 30χρονο άσο, ωστόσο αυτός δεν θέλει να αποχωρήσει με τρόπο άσχημο και έντονο από την αγαπημένη ομάδα του.

Η προσπάθεια «αρπαγής» του Σκόκο, ωστόσο, παρουσιάζει ακόμα ένα εμπόδιο, το οποίο αφορά στις πρόσφατες εξελίξεις στη χώρα καθώς το θέμα της Ελλάδας παίζει παντού, ενώ η Νιούελς αξιώνει ένα σημαντικό πόσο ακόμα και για δανεισμό του ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ομάδα της καρδιάς του ως το 2019.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ