ΑΕΚ

"Σκληρή δουλειά, για νίκες κάθε Κυριακή"

"Σκληρή δουλειά, για νίκες κάθε Κυριακή"
INTIME SPORTS

Οι Κολοβέτσιος, Μπαρμπόσα, Κορδέρο και Ανδρεόπουλος αναφέρθηκαν στη "δίψα" των οπαδών της ΑΕΚ για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας και μίλησαν για τους στόχους της επόμενης σεζόν.

Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ (Κολοβέτσιος, Μπαρμπόσα, Κορδέρο, Ανδρεόπουλος) που είχαν κληθεί σήμερα στο Ολυμπιακό Στάδιο, περίμεναν πως θα βρουν μπροστά τους μια τυπικήmediaday. Εκείνο όμως που πραγματικά συνάντησαν ήταν περισσότερους από 150 οπαδούς της ΑΕΚ να έχουν ήδη «στριμωχτεί» στα γραφεία της ΠΑΕ, προκειμένου να πάρουν εισιτήριο διαρκείας.

Σήμερα βλέπετε, είναι η πρώτη μέρα ελεύθερης διάθεσης. Και φυσικά οι τέσσερις ποδοσφαιριστές δεν μπορούσαν παρά να εντυπωσιαστούν αλλά και να δεσμευτούν πως θα δουλέψουν σκληρά και θα τα δώσουν όλα για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι.

Δημήτρης Κολοβέτσιος

"Όλα τα παιδιά έχουμε ξεκινήσει να δουλεύουμε μια διάθεση και υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να μπορέσει να γίνει σωστή δουλειά. Οι νέοι παίκτες από μέρα σε μέρα μπαίνουν όλο και περισσότερο στο κλίμα της ομάδας. Το θετικό είναι πως όλοι είναι καλοί χαρακτήρες και πιστεύω θα ταιριάξουν στο σύνολο. Ο στόχος μας είναι κάθε Κυριακή να κυνηγάμε την νίκη. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, χρειάζονται πράξεις μέσα στο γήπεδο. Ήδη υπάρχει διαφορά στο επίπεδο και τις απαιτήσεις. Χρειάζεται πολλή δουλειά και πολύ τρέξιμο".

Έλντερ Μπαρμπόσα

"Ξέρουμε όλοι πως η νέα σεζόν έχει απαιτήσεις πολύ περισσότερες και πρέπει να ανταποκριθούμε. Και είμαστε πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι για να το κάνουμε. Έχουμε ξεκινήσει ήδη να δουλεύουμε καλά και με τις προσθήκες των νέων παικτών που είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Νομίζω πως είμαστε πολύ καλό δρόμο. Πιστεύω πως τη νέα σεζόν ο κόσμος θα δει έναν πολύ καλύτερο Μπαρμπόσα. Ξέρω πως οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγαλύτερες και το επίπεδο διαφορετικό. Και θα είμαι πολύ καλύτερος. Στην ομάδα υπάρχει ανταγωνισμός. Και πέρυσι υπήρχε. Τώρα έχει ανέβει το επίπεδο και τις ομάδας με τους παίκτες που ήρθαν. Όλο αυτό δίνει σ’ όλους κίνητρο για να δουλέψουν πολύ καλύτερα και πολύ περισσότερο".

Μιγκέλ Κορδέρο

"Αυτό που αισθάνομαι τώρα που η ομάδα επέστρεψε στην θέση της, είναι τιμή αλλά και δόξα, διότι πιστεύω πως οι καλύτερες στιγμές έρχονται. Όλους τους νέους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα προσπαθώ και εγώ και οι υπόλοιποι να τους βοηθήσουμε ώστε να μπορέσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να μπουν στο κλίμα της ομάδας. Ξέρουμε πως ο κόσμος περνάει δύσκολα, εμείς σε κάθε ματς θα μπαίνουμε για να δώσουμε μάχη, ώστε να προσφέρουμε ότι καλύτερο. Η αλήθεια είναι πως όσο ήμουν στην Ισπανία για διακοπές έβλεπα όσα γίνονταν στην Ελλάδα τις προηγούμενες μέρες και τρόμαζα. Όμως όταν ήρθα εδώ διαπίστωσα πως τα πράγματα είναι καλά. Είναι δύσκολο όλο αυτό με τις τράπεζες. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να μην ζήσουμε δύσκολες μέρες ούτε εμείς οι ξένοι, ούτε φυσικά οι Έλληνες".

Κυριάκος Ανδρεόπουλος

"Περίμενα πως θα ήταν πιο δύσκολο να προσαρμοστώ και πως θα αργούσα. Όμως αυτό έγινε πολύ γρήγορα. Με βοήθησαν και πολύ οι συμπαίκτες μου. Από την πρώτες μέρες κατάλαβα πως η ΑΕΚ είναι μια οικογένεια και έτσι με υποδέχθηκε. Παίζω στο κέντρο, έχω παίξει και σε κάποια ματς στο δεξί άκρο της άμυνας, αλλά όπου μου πει ο προπονητής, μπορώ να βοηθήσω. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να βοηθάω την ομάδα σ’ όλα τα παιχνίδια".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ