ΑΕΚ

Σκέψεις και για επιστροφή Μπαρμπόζα στην ΑΕΚ

Σκέψεις και για επιστροφή Μπαρμπόζα στην ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μια ακόμα κίνηση, εκτός της επικείμενης απόκτησης του Σέρχιο Αραούχο, θέλει να κάνει η ΑΕΚ για την επιθετική γραμμή της και εξετάζει την περίπτωση επιστροφής του Έλντερ Μπαρμπόζα!

Μπορεί στην ΑΕΚ να περιμένουν την Πέμπτη (26/01) τον Σέρχιο Αραούχο στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, όμως αυτή δεν είναι η τελευταία κίνηση που σκοπεύουν να κάνουν τον Γενάρη οι "κιτρινόμαυροι".

Στην Ενωση εξετάζουν την περίπτωση να προχωρήσουν και σε μια ακόμα μεταγραφή για τα άκρα της επίθεσης. Και γι' αυτό και ρίχνουν ματιές και προς έναν παλιό... γνώριμο. Ο Έλντερ Μπαρμπόζα ετοιμάζεται να φύγει από την Αλ Γουάσλ και θα ήθελε να επιστρέψει στην ΑΕΚ.

Από την άλλη μεριά, για την Ένωση η περίπτωση του Πορτογάλου εξτρέμ όχι μόνο είναι γνώριμη, αλλά ταιριάζει και στα χαρακτηριστικά του παίκτη που αναζητεί. Βεβαίως για να προχωρήσει μια τέτοια περίπτωση πρέπει να μείνει ελεύθερος ο Μπαρμπόζα από την Αλ Γουάσλ (όπου χρησιμοποιούνταν κυρίως ως αλλαγή από τον κόουτς Μάρτιν Αρουαμπαρένα), αλλά και να πιστοποιηθεί πως έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στην ΑΕΚ.

Σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα σίγουρα δεν έχει δικαίωμα, καθώς έχει ήδη παίξει σε επίσημο ματς της ίδιας σεζόν και με την ΑΕΚ (εναντίον της Σεντ Ετιέν) και με την Αλ Γουάσλ. Και δεν επιτρέπεται τρίτη. Όμως πιθανότατα η επιστροφή στην ίδια ομάδα (ΑΕΚ), δεν λογίζεται ως τρίτη. Πάντως είναι μια υπόθεση που γενικώς στην Ένωση την εξετάζουν με μεγάλο ενδιαφέρον, χωρίς πάντως να έχει προχωρήσει πάρα πολύ. Οσο για τον Μπαρμπόζα; Ασφαλώς και θα ήθελε να επιστρέψει...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έρχεται Αθήνα για ΑΕΚ ο Αραούχο
Σέρχιο Αραούχο: Μπόκα, Μπάρτσα, γκολ και πάθη
Ξαφνικό "μπλόκο" στους οπαδούς της ΑΕΚ
Πάει για Πέμπτη η άφιξη του Αραούχο
Το πρόγραμμα των ρεβάνς για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ