ΑΕΚ

Σκέψεις για Μάνταλο βασικό

Σκέψεις για Μάνταλο βασικό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Τιμούρ Κετσπάγια δοκίμασε στο σημερινό (30/09) διπλό διαφορετικό σχήμα σε σχέση με την προπόνηση της Πέμπτης (29/09). Δείτε σε σχεδιάγραμμα τις σκέψεις του Γεωργιανού προπονητή.

Γρίφος ήταν έτσι κι αλλιώς το πλάνο της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και... παραμένει. Είναι χαρακτηριστικό πως στη σημερινή (30/09) προπόνηση ο Τιμούρ Κετσπάγια δοκίμασε στο δίτερμα ένα διαφορετικό σχήμα σε σχέση με το χθεσινό (29/09) διπλό.

Δείγμα πως ακόμα δεν έχει πάρει οριστικές αποφάσεις για την ενδεκάδα. Σήμερα ο Κετσπάγια έκανε μια δοκιμή με το καθιερωμένο 4-2-3-1 και με τον Μάνταλο κανονικά στην θέση του επιτελικού μέσου. Με τον αρχηγό της ΑΕΚ να δείχνει πως έχει αρχίσει να συνηθίζει την μάσκα στο πρόσωπο.

Δίπλα στον Γιόχανσον σε ρόλο αμυντικού χαφ, ο Κετσπάγια χρησιμοποίησε τον Λαμπρόπουλο και όχι τον Σιμόες. Ενώ και πάλι η τριάδα στην επίθεση ήταν ο Μπακασέτας στην κορυφή με τον Ροντρίγκες και τον Χριστοδουλόπουλο στα δυο άκρα. Όπως και στο χθεσινό διπλό. Πάντως είναι ξεκάθαρο, πως ακόμα δεν έχουν "κλειδώσει" οι αποφάσεις του Κετσπάγια. Κάτι που θα γίνει στην αυριανή (01/10) τελευταία προπόνηση.

Η διάταξη που δοκίμασε ο Γεωργιανός τεχνικός:

Σκέψεις για Μάνταλο βασικό

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ