ΑΕΚ

Σκέψεις για Κωνσταντινίδη στην ΑΕΚ

Σκέψεις για Κωνσταντινίδη στην ΑΕΚ
Κωνσταντινίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην ΑΕΚ κάνουν σκέψεις για ενίσχυση του τμήματος που ασχολείται με τις μεταγραφές και μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται είναι αυτή του Κώστα Κωνσταντινίδη. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς αποτελεί παρελθόν για την ΑΕΚ. Ο Σουηδός, που είχε το πόστο του τεχνικού διευθυντή, αποχώρησε από την Ένωση, οι άνθρωποι της οποίας δεδομένα έχουν τη διάθεση να ενισχύσουν το τμήμα που ασχολείται με τις μεταγραφές.

Αυτό με σκοπό να επεκταθεί ακόμη καλύτερα η ομάδα στην ξένη αγορά. Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται για να αναλάβει πόστο, είναι ο Κώστας Κωνσταντινίδης. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ και του Παναθηναϊκού, ο οποίος δούλεψε παλαιότερα στην Ξάνθη ως τεχνικός διευθυντής , δεν έχει πάντως δεχτεί πρόταση μέχρι στιγμής.

Είναι, ωστόσο, ένα από το ονόματα που έχουν ακουστεί γα τον Δικέφαλο. Ο 45χρονος, ο οποίος δραστηριοποιείται πλέον ως μάνατζερ έχοντας σοβαρό προφίλ, έκανε καριέρα ως παίκτης και στο εξωτερικό, αγωνιζόμενος σε Χέρτα Βερολίνου, Ανόβερο και Κολωνία, ενώ πέρασε και από τη Νέα Σαλαμίνα, στην Κύπρο.

Ο Κωνσταντινίδης ξεκίνησε να παίζει επαγγελματικά στον Πιερικό, στον οποίο αγωνίστηκε από το 1991 μέχρι το 1994. Έχει χριστεί 37 φορές διεθνής με την Εθνική Ελλάδας και έχει σημειώσει 1 γκολ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ