ΑΕΚ

"Σκανάρουν" και την Ευρώπη

"Σκανάρουν" και την Ευρώπη
INTIME SPORTS

Αγγλία, Βέλγιο, Νορβηγία και Πολωνία είναι οι επόμενες χώρες που θα ταξιδέψει ο Μιλοβάνοβιτς, ώστε να παρακολουθήσει υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Ακυρώθηκε το ταξίδι του με τον Μπάγεβιτς.

Οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ είχαν αρκετή δουλειά τις ημέρες που μας πέρασαν, καθώς οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις τράβηξαν το ενδιαφέρον τους και τους έκαναν να παρακολουθήσουν πολλά ματς, θέλοντας να πάρουν μια πρώτη γεύση από αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Μετά τα ταξίδια του Μιλοβάνοβιτς σε Ουγγαρία και Βραζιλία, σειρά παίρνει η Ευρώπη, με την Αγγλία, το Βέλγιο, την Πολωνία και την Νορβηγία να είναι οι πρώτοι σταθμοί που θα μεταβεί ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης.

Μάλιστα, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι παίκτες που ενδιαφέρουν την ΑΕΚ είναι πρώτης γραμμής, κάτι άλλωστε που επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι οι ομάδες τους αγωνίζονται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αναβλήθηκε το κοινό ταξίδι Μπάγεβιτς - Μιλοβάνοβιτς

Η χθεσινή απεργία χάλασε τα σχέδια των Μπάγεβιτς και Μιλοβάνοβιτς, οι οποίοι είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν μαζί στο Βέλγιο, ώστε να παρακολουθήσουν υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της ΑΕΚ.

Οι δύο άντρες είχαν σκοπό να ταξιδέψουν μαζί στο Βέλγιο, για το διήμερο 27-28 Νοεμβρίου, με σκοπό να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση ανάμεσα στην Λόκερεν και τη Λέγκια για το Europa League, καθώς και αυτήν ανάμεσα στην Ζούλτε Βάρεγκεμ με τη Γάνδη, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα.

Αυτό τελικά δεν συνέβη, καθώς λόγω της απεργίας οι δύο τους δεν ταξίδεψαν, ωστόσο κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί στο μέλλον, καθώς στην ΑΕΚ έχουν σκοπό να εξετάσουν προσεκτικά όλες τις περιπτώσεις παικτών που έχουν στη λίστα τους, ώστε να πάρουν τις σωστότερες αποφάσεις για τις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν.

Άμεσα δύο ταξίδια

Μετά την ακύρωση του ταξιδιού στο Βέλγιο μαζί με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο Μιλοβάνοβιτς ετοιμάζει βαλίτσες για τον επόμενο προορισμό του. Μάλιστα, στο μπλοκάκι του είναι σημειωμένες δύο χώρες τις οποίες πρέπει να μεταβεί άμεσα, κάτι που δεν αποκλείει το επόμενο ταξίδι του να πραγματοποιηθεί ακόμα και τις επόμενες ημέρες.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ