ΑΕΚ

Σίμος: "Ενήμερος ο Νοτιάς για Βιντιάδη-Χάρις και θετικός"

Σίμος: "Ενήμερος ο Νοτιάς για Βιντιάδη-Χάρις και θετικός"
Κασνακίδης, Σίμος, Παπαδημητρίου INTIME SPORTS

Με δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του Νίκου Νοτιά, Βασίλης Σίμος, αναφέρθηκε στην περίπτωση του Δημήτρη Βιντιάδη και του Κιθ Χάρις, τονίζοντας πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι ενήμερος και περιμένει τις εξελίξεις.

Ο κ. Βασίλης Σίμος, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentragoal και εξέφρασε την στάση του Νίκου Νοτιά γύρω από το θέμα του ενδιαφέροντος Βιντιαδη - Χάρις για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσει:

- Για το αν είναι ενήμερος ο κ. Νοτιάς:

"Προφανώς και ο κ. Νοτιάς είναι ενήμερος για τις εξελίξεις. Οπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές, ο Νίκος Νοτιάς είναι θετικός σε οποιονδήποτε σοβαρό ενδεχόμενο επενδυτή που σκέφτεται σοβαρά να επενδύσει στην ΠΑΕ. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποιο ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές καθώς ο κ. Νοτιάς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει πότε θα έρθει στην Ελλάδα. Βεβαίως, δεν μπορώ να γνωρίζω αν έχουν μιλήσει τηλεφωνικά".

- Για την συνάντηση του κ. Σίμου με τον Δημήτρη Βιντιάδη:

"Ηταν περισσότερο μια συνάντηση γνωριμίας. Τόσο γιατί είμαι μέλος του Δ.Σ. της ΑΕΚ όσο και γιατί εκπροσωπώ τον κ. Νοτιά και είμαι υπεύθυνος του προπονητικού κέντρου στα Σπάτα. Δεν μπήκαμε σε λεπτομέρειες. Αλλωστε και ο χώρος που συναντηθήκαμε (σ.σ. τα επίσημα του ΟΑΚΑ) δεν ενδείκνυται για τέτοιου είδους συζητήσεις. Πάντως μου έδωσε την αίσθηση ότι αγαπάει την ΑΕΚ και θέλει να κάνει αργά και προσεκτικά βήματα. Τώρα βρίσκεται σε διαδικασία ελέγχου εγγράφων και όλων όσων απαιτούνται για να προχωρήσει μια επενδυτική κίνηση. Δεν μπορώ να ξέρω σε ποιο σημείο βρίσκεται και τι θα γίνει τελικά. Και ο κ. Νοτιάς περιμένει όπως όλοι μας τις εξελίξεις. Αν το ενδιαφέρον θα μετουσιωθεί σε επιθυμία και θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ