ΑΕΚ

Σιμόες: "Υποφέραμε από τα λάθη μας"

Σιμόες: "Υποφέραμε από τα λάθη μας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέ Σιμόες παραδέχθηκε ότι η ΑΕΚ υπέφερε από τα ανεπιτυχή τελευταία αποτελέσματα, ωστόσο ο ίδιος και οι συμπαίκτες του γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν για την αναστροφή του αρνητικού κλίματος.

Με τρία συνεχόμενα στραβά αποτελέσματα στην πλάτη τους πηγαίνουν οι παίκτες της ΑΕΚ στο αυριανό (26/11) με τον Πλατανιά. Όμως ο Αντρέ Σιμόες τόνισε, μιλώντας στην κάμερα της Nova, πως πλέον ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έχουν κατανοήσει περισσότερο τις ιδέες του Μοράις, έχουν κατανοήσει τα λάθη τους και είναι έτοιμοι να παρουσιαστούν διαφορετικοί.

"Χρειάζεται χρόνος για να καταλάβουμε τις ιδέες του νέου προπονητή, αλλά τώρα πιστεύω ότι είμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ' ότι στο προηγούμενο παιχνίδι.Στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι δουλέψαμε και δοκιμάσαμε ένα διαφορετικό σύστημα. Χρειαζόμαστε ακόμα χρόνο, αφού ήταν απλώς μια καλή δοκιμή και πιστεύω ότι άμεσα θα βελτιωθούμε.

Με την ευκαιρία που έχουμε να υπάρχουν μπροστά μας αρκετά εντός έδρας παιχνίδια θέλουμε να πάρουμε νίκες προκειμένου να αυξηθεί η αυτοπεποίθηση και η ψυχολογία της ομάδας. Παιχνίδι με παιχνίδι πρέπει να κοιτάμε πως θα παίρνουμε τη νίκη για να πετύχουμε ένα νικηφόρο σερί.

Με τον τρόπο που δεχθήκαμε τα γκολ για παράδειγμα στο ματς με τον Ατρόμητο, ακόμα κι εμείς οι ίδιοι υποφέραμε. Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε πως έγινε αυτή η ισοπαλία. Έχουμε όμως πλέον την ευκαιρία να επανέλθουμε στις νίκες. Δε στεναχωριέται μόνο ο κόσμος, αλλά στεναχωριόμαστε κι εμείς. Είχαμε όμως αρκετό χρόνο για να εστιάσουμε στα λάθη μας και να τα διορθώσουμε".

Όσο για την δική του παρουσία, υποστήριξε: "Καθημερινά αισθάνομαι όλο και καλύτερα. Ο προσωπικός μου στόχος είναι να πάρω όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο συμμετοχής για να βοηθήσω την ομάδα. Δε θα με σταματήσει τίποτα. Θα κάνω ό, τι μπορώ για να το πετύχω".

Photo credits: Action images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ