ΑΕΚ

Σιμόες: "Τώρα αλλάζουμε τσιπ"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΠΡΙΖ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΣΙΜΟΕΣ
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΠΡΙΖ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΣΙΜΟΕΣ ICON

O Αντρέ Σιμόες έθεσε ως προτεραιότητα να φύγει η ΑΕΚ από τα Ιωάννινα με τη νίκη, διαπιστώνοντας αρκετές διαφορές στη ψυχολογία σε σχέση με την περυσινή σεζόν.

Θεωρητικά ο Αντρέ Σιμόες θα είχε έναν λόγο παραπάνω να είναι ακόμα συνεπαρμένος από την πρόκριση της ΑΕΚ επί της Μπριζ, καθώς ήρθε με δυο δικά του γκολ.

Όμως ο Πορτογάλος μέσος, μιλώντας στην κάμερα της Nova, αφού έκανε λόγο για ιστορική πρόκριση, τόνισε πως η ομάδα θα πρέπει να το ξεχάσει και να επικεντρωθεί στο αυριανό (27/8) ματς πρωταθλήματος στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ.

"Είναι ιστορική στιγμή η είσοδός μας στους ομίλους του Europa League, αλλά έχουμε ήδη ξεκινήσει προπονήσεις, ώστε να είναι το μυαλό μας επικεντρωμένο στο πολύ δύσκολο ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα".

- Πόσο εύκολο είναι για τους ποδοσφαιριστές να επηρεαστούν απ' τον ανθουσιασμό της πρόκρισης και να επικεντρωθούν στο επόμενο ματς;

"Δεν είναι καθόλου εύκολο να μπορέσεις να αλλάξεις το ...τσιπ. Υπάρχουν άλλωστε παραδείγματα και σε άλλες ομάδες. Είμαι σίγουρος ότι και ο προπονητής θα θέλει, όπως κι εμείς να συνεχίσουμε νικηφόρα και να είμαστε δυνατοί στο πρωτάθλημα. Έχουμε ήδη μια νίκη στην έδρα μας και επιθυμούμε να τις διπλασιάσουμε, γιατί το πρωτάθλημα μας ενδιαφέρει πάρα πολύ".

Πέρυσι η ΑΕΚ έπαιρνε δύσκολα βαθμούς μακριά απ' την έδρα της. Πόσο σημαντικό είναι για την ψυχολογία τους να ξεκινήσουν θετικά το πρωτάθλημα και μακριά από το ΟΑΚΑ;

"Πέρυσι ένας απ' τους λόγους που δεν παίρναμε εύκολα νίκες εκτός έδρας ήταν και η ψυχολογία. Μπαίναμε στο γήπεδο και πιστεύαμε ότι δύσκολα θα φύγουμε με τη νίκη. Φέτος είναι διαφορετική η κατάσταση σε σχέση με πέρυσι. Είμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος και πρέπει να βάλουμε καλά στο μυαλό μας ότι οφείλουμε να παίρνουμε τη νίκη σε κάθε γήπεδο γιατί είμαστε η ΑΕΚ".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ