ΑΕΚ

Σιμόες: "Το ποδόσφαιρο δεν είναι πάντα δίκαιο"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / DYNAMO KYIV - AEK (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Σιμόες EUROKINISSI SPORTS

Παρά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa League, ο Αντρέ Σιμόες δεν χάνει την αυτοπεποίθησή του. "Φεύγουμε με το κεφάλι ψηλά" ανέφερε ο αρχηγός της ΑΕΚ.

Δεν το βάζει κάτω ο Αντρέ Σιμόες. Μετά το 0-0 με τη Ντινάμο Κιέβο και τον αποκλεισμό από τους 16 του θεσμού, ο Πορτογάλος μέσος ανέφερε: " Το ποδόσφαιρο μερικές φορές δεν είναι δίκαιο. Ψάχναμε ένα γκολ. Η Ντινάμο είναι μεγάλη ομάδα. Προσπαθήσαμε να παίξουμε με τέτοιο τρόπο για να πάρουμε την πρόκριση. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο που το κατάφερε.

Δεν πρέπει να επικεντρωθούμε στις χαμένες ευκαιρίες. Τις χάσαμε γιατί τις δημιουργήσαμε. Αξίζαμε την πρόκριση, ήμασταν καλύτεροι. Να είμαστε υπερήφανοι για την πορεία της ομάδας.

Και οι δύο δεχτήκαμε κάρτες (σ.σ. εννοεί τον έτερο αμυντικό χαφ, τον Γαλανόπουλο), αλλά σε τέτοιες φάσεις που ο αντίπαλος μας είχε ξεπεράσει και έπρεπε να γίνει φάουλ. Είναι λογικό όταν έχεις κάρτα, να έχεις στο μυαλό σου να μην κάνεις κάποιο τάκλιν που μπορεί να σου κοστίσει μια δεύτερη. Φεύγουμε με το κεφάλι ψηλά, κάναμε πολύ καλό παιχνίδι.

Δεν έχουμε χρόνο στο ποδόσφαιρο ούτε να γιορτάζουμε, ούτε να πανηγυρίζουμε. Σκεφτόμαστε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Η αυτοπεποίθηση μένει, δεν τη χάσαμε επειδή αποκλειστήκαμε".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ