ΑΕΚ

Σιμόες: "Πιστεύω θα είμαι καλά για την Αούστρια"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΡΙΕΚΑ / EUROPA LEAGUE / AEK - RIJEKA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΡΙΕΚΑ / EUROPA LEAGUE / AEK - RIJEKA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Για τη νίκη της ΑΕΚ στη Λιβαδειά και την επικείμενη αναμέτρηση με την Αούστρια στη Βιέννη με φόντο την πρόκριση στους 32 του Europa League μίλησε ο Αντρέ Σιμόες, τονίζοντας ότι έγινε αλλαγή για προληπτικούς λόγους. Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Κονέ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντρέ Σιμόες στην κάμερα της NOVA, μετά τη νίκη της ΑΕΚ στην Λιβαδειά:

"Ξέραμε τι χρειαζόταν για αυτό το ματς όπως και το ότι θα ήταν δύσκολο λόγω του αγωνιστικού χώρου. Όταν είμαστε συγκεντρωμένοι είναι δύσκολο να χάσουμε. Παίζαμε με έναν αντίπαλο που είχε πέντε αμυντικούς, δύο αμυντικά χαφ και γενικά μια κλειστή άμυνα.

Έπρεπε να έχουμε υπομονή, στα αποδυτήρια είπαμε να συνεχίσουμε έτσι και μετά το πρώτο γκολ τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα. Αισθάνομαι καλά, είχα μιλήσει με τον προπονητή πως μπορεί να με υπολογίζει για σήμερα, πιστεύω θα είμαι καλά για την Αούστρια. Περισσότερο προληπτικά βγήκα έξω.

Θα δώσουμε ότι έχουμε στην καρδιά μας κόντρα στην Αούστρια, έχουμε φιλοδοξίες και όρεξη, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Δεν μπορώ να υποσχεθώ πως θα κερδίσουμε αλλά πως θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την πρόκριση".

ΚΟΝΕ: "ΠΛΕΟΝ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ"

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Κονέ στην ΕΡΤ:

"Η ψυχολογία βοηθάει αλλά η ομάδα από την αρχή του πρωταθλήματος έχει δείξει τι μπορεί να κάνει. Έχουμε την κατοχή και οι υπόλοιπες ομάδες μας φοβούνται πλέον. Πιέζουμε ψηλά και από την αρχή της σεζόν παίζουμε με καλή κυκλοφορία της μπάλας και είμαστε πάνω απ’ όλα ομάδα.

Μέσα από το σύνολο θα αντικατασταθούν οι Μάνταλος και Γιόχανσον και εγώ από τη μεριά μου δουλεύω σκληρά και θα βοηθήσω. Το μυστικό είναι αν υπάρξει κάποια άτυχη στιγμή να σηκώσουμε γρήγορα το κεφάλι. Όσον αφορά το ματς με την Αούστρια με το ποδόσφαιρο που παίζουμε πάμε για τη νίκη".

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ