ΑΕΚ

Σιμόες: "Νιώθω ότι είμαι ο Iron Man της ΑΕΚ"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Βασικός, αναντικατάστατος και αρχηγός πλέον της ΑΕΚ, ο Αντρέ Σιμόες μίλησε στην Πορτογαλία για τη σύγκρισή του με τον Iron Man και προέβλεψε ότι ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με αμυντικούς προσανατολισμούς στη Λισαβόνα.

Από την αρχή της φετινής σεζόν, ο Αντρέ Σιμόες είναι από αυτούς που είναι… μόνιμοι στην ενδεκάδα της ΑΕΚ. Σ' Ελλάδα και Ευρώπη.

Λογικό να του έχουν κολλήσει το παρατσούκλι του"IronMan". Και ο Πορτογάλος μέσος, μιλώντας σε ραδιόφωνο της πατρίδας του, δεν αποποιήθηκε τον χαρακτηρισμό. Ενώ μίλησε και για την πορεία της ΑΕΚ, αλλά και τις απώλειες από τους τραυματισμούς.

- Για την ομοιότητά του με τον κινηματογραφικό "Iron Man":

"Είμαι επιθετικός, "κυνηγώ" πάντα τον αντίπαλό μου και μου έχουν κολλήσει αυτό το παρατσούκλι. Νιώθω ότι είμαι άνθρωπος από σίδερο".

- Για την πορεία της ΑΕΚ τον τελευταίο καιρό: "Είμαι κάπως στεναχωρημένος επειδή κάποιοι συμπαίκτες μου τραυματίστηκαν σοβαρά. Από την άλλη, υπάρχει ενθουσιασμός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Χαίρομαι στην ΑΕΚ, διότι είναι μια ομάδα που με έχει περιβάλει με μεγάλη εμπιστοσύνη".

- Για την παρουσία της "Ένωσης" στους ομίλους του Europa League: "Είμαστε κοντά στο να γράψουμε ιστορία. Θέλουμε τη νίκη κόντρα στη Ριέκα και θα προκριθούμε στην επόμενη φάση".

- Για το μέλλον του: "Δεν είναι κάτι το οποίο με αγχώνει. Υπάρχουν οι συζητήσεις του μάνατζέρ μου με την ομάδα. Γνωρίζω ότι υπάρχει για εμένα ενδιαφέρον από πρωταθλήματα ενδιαφέροντα και ανώτερα. Θέλω να είμαι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις μου με την ΑΕΚ. Είμαι ο αρχηγός της ομάδας και έχω υποχρεώσεις".

- Για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Σπόρτινγκ: "Για μεγάλο χρονικό διάστημα υπήρχαν πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού από παιχνίδι σε παιχνίδι. Είναι μια ομάδα πολύ καλή στα στημένα, έχει τον Πάρντο, τον Φορτούνη και τον Μάριν, οι οποίοι μπορούν να κάνουν την διαφορά. Νομίζω ότι στο Αλβαλάδε η ελληνική ομάδα θα παίξει αμυντικά διότι ενδεχομένως γνωρίζει ο προπονητής της την ανωτερότητα της Σπόρτινγκ. Γενικά με τον νέο προπονητή ο Ολυμπιακός βελτιώθηκε αρκετά, αλλά η Σπόρτινγκ παραμένει ανώτερη".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ