ΑΕΚ

Σιμόες: "Να παίξουμε Ευρώπη σε γεμάτο ΟΑΚΑ"

Σιμόες: "Να παίξουμε Ευρώπη σε γεμάτο ΟΑΚΑ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πορτογάλος μέσος της ΑΕΚ, Αντρέ Σιμόες, υποστήριξε ότι αποτελεί μεγάλο κίνητρο για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του να παίξουν ένα ευρωπαϊκό ματς σε γεμάτο ΟΑΚΑ.

Κίνητρο αποτελεί για όλους τους παίκτες της ΑΕΚ η επιστροφή της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, από τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, με τον Αντρέ Σιμόες να περιμένει πώς και πώς την επόμενη σεζόν.

"Γενικά η χρονιά έκλεισε καλά, είμαστε ικανοποιημένοι. Πήραμε το Κύπελλο και επιστρέφουμε στην Ευρώπη. Είναι μεγάλο κίνητρο αυτό. Θέλουμε όλοι να παίξουμε ένα ευρωπαϊκό ματς, σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ. Και οι δύο κόκκινες ήταν καθαρές. Εμείς ακόμα και με 10 παίκτες είχαμε ευκαιρίες, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, υπήρχε και πίεση όσο περνούσε η ώρα και δεν τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε όμως", υποστήριξε ο Αντρέ Σιμόες.

Ντίντακ: "Κάναμε τα πάντα, αλλά μένει πικρή γεύση"

Ο Καταλανός αριστερός μπακ, Ντίντακ Βιλά, παραδέχθηκε ότι η απώλεια της πρώτης θέσης αφήνει μια πικρή γεύση στην ΑΕΚ, ενώ ξεκαθάρισε ότι άπαντες στο "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο ήδη σκέφτονται την επόμενη χρονιά.

"Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Κάναμε τα πάντα μέχρι το τελευταίο λεπτό αλλά δυστυχώς δεν καραφέραμε να πάρουμε τη νίκη και μένουμε με την πικρή γεύση. Τώρα θα κοιτάξουμε την επόμενη χρονιά και τα προκριματικά του EuropaLeague. Προφανώς και θα προτιμούσα να είναι η ΑΕΚ αυτή που θα πάρει θέση, αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, νομίζω ο Παναθηναϊκός. Ήταν αυτός που μας κέρδισε, είχε την ίδια βαθμολογία με εμάς, άρα νομίζω το δικαιούται.

Είναι πολύ δύσκολο να έχεις συνεχόμενα παιχνίδια. Εμείς προσπαθήσαμε να δώσουμε σε όλα τα παιχνίδια τα πάντα και αν και κουρασμένοι, παίζαμε για να κερδίσουμε. Μένουμε με την ικανοποίηση ότι κατακτήσαμε το κύπελλο.

Σε συλλογικό επίπεδο, η ομάδα προερχόταν από τη δεύτερη Εθνική, υπήρχαν νέοι παίκτες στο ρόστερ και δεν γνωριζόμασταν. Όμως καταφέραμε να κατακτήσουμε έναν τίτλο. Όσο προσωπικά, είχα πάνω από 30 συμμετοχές και είμαι χαρούμενος που κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον στόχο της. Όταν ήρθα ήταν ένα άγνωστο πρωτάθλημα για μένα. Στην πορεία κατάλαβα ότι υπήρχαν 6 ομάδες που ανταγωνίζονται. Είμαι χαρούμενος που ήμουν βασικός και κατάφερε η ομάδα να κατακτήσει έναν τίτλο".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ