ΑΕΚ

Σιμόες: "Έβαλε γκολάρα ο Αραούχο"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αντρέ Σιμόες εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη εμφατική νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ, αποκάλυψε το... μυστικό της επιτυχίας, ενώ υποκλίθηκε στην ποιότητα του Σέρχιο Αραούχο.

Η ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής κι επέστρεψε σε τροχιά πλέι οφ. Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Αντρέ Σιμόες μίλησε την κάμερα της ΝOVA εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη εμφατική νίκη της ομάδας του, αποκάλυψε το... μυστικό της επιτυχίας, ενώ υποκλίθηκε στην ποιότητα του Σέρχιο Αραούχο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για την απόδοσή του: "Η αλήθεια είναι ότι πάντα οι επιθετικοί τραβάνε τα φώτα. Εμείς που παίζουμε στα χαφ κάνουμε μια αόρατη δουλειά. Είμαι χαρούμενος που μπορώ να βοηθάω. Σήμερα έπρεπε να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι και τα καταφέραμε".

Για το μυστικό της επιτυχίας: "Το μυστικό είναι η δουλειά που γίνεται κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Αυτό που κάνουμε είναι να σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι που έτυχε να είναι αυτό το ντέρμπι. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και προσπαθούμε να έχουμε τον έλεγχο μέσα στην έδρα μας. Παίζουμε με ψυχή και καρδιά".

Για το γρήγορο γκολ: "Νομίζω ότι όταν σκοράρει γρήγορα η ομάδα αποκτά μεγάλη αυτοπεποίθηση. Και να μην το καταφέρναμε σήμερα, ελέγχαμε τον ρυθμό και θα σκοράραμε κάποια στιγμή"

Για το δεύτερο γκολ του Αραούχο: "Μιλάμε για μία γκολάρα. Όποιος κάνει καθημερινά προπόνηση με τον Αραούχο ξέρει τι μπορεί να κάνει. Αν ο αντίπαλος του δώσει χώρο θα γίνει αυτό που συνέβη σήμερα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ