ΑΕΚ

Σιμόες: "Εντυπωσιακό γήπεδο, εντυπωσιακοί οπαδοί"

Σιμόες: "Εντυπωσιακό γήπεδο, εντυπωσιακοί οπαδοί"
INTIME SPORTS

Εξαιρετικός ήταν ο Αντρέ Σιμόες στο φιλικό της ΑΕΚ με την Σεβίλλη, με τον ίδιο να χειροκροτείται από τον κόσμο, ενώ δήλωσε εντυπωσιασμένος από το κοινό της νέας του ομάδας.

Εξαιρετική εμφάνιση έκανε στο φιλικό απέναντι στη Σεβίλλη ο Αντρέ Σιμόες. Και μάλιστα ο κόσμος καταχειροκρότησε τον Πορτογάλο μέσο, όταν αντικαταστάθηκε από τον Δέλλα.

Κάθε λόγο, λοιπόν, είχε ο Σιμόες να είναι πανευτυχής για όσα έζησε στην πρώτη του παρουσία στο ΟΑΚΑ με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Και αυτή την ευτυχία του, την μοιράστηκε με τον κόσμο στο Instagram:

"Πρώτο εντός έδρας παιχνίδι. Εντυπωσιακό γήπεδο, εντυπωσιακοί οπαδοί. Πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα", έγραψε ο Σιμόες

Χωρίς κόσμο η ΑΕΚ στην Ιταλία

«Μπλόκο» στην εκδρομή οπαδών της ΑΕΚ στην Ανκόνα για το κυριακάτικο (16/8) φιλικό με την Ίντερ, έβαλε η ιταλική αστυνομία. Οι καραμπινιέρι επικαλέστηκαν λόγους ασφαλείας και ενημέρωσαν αρμοδίως την ΠΑΕ. Και κατόπιν η ΑΕΚ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι η Ιταλική Αστυνομία απαγόρευσε για λόγους ασφαλείας την παρουσία Ελλήνων φιλάθλων στον φιλικό αγώνα Ίντερ-ΑΕΚ στην Ανκόνα την ερχόμενη Κυριακή 16 Αυγούστου (9 μ.μ. ώρα Ιταλίας – 10 μ.μ. ώρα Ελλάδας)».

Η εξέλιξη αυτή αναβάλλει τις εκδρομές που ήδη είχαν αρχίσει να προγραμματίζουν οι οπαδοί της ΑΕΚ για την Ανκόνα. Όσο για την αποστολή της ομάδας, θα ταξιδέψει με τσάρτερ αυθημερόν.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ