ΑΕΚ

Σιμόες: "Έμαθα για Βαλένθια, θέλω το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ"

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ανεπηρέαστος από τα δημοσιεύματα και προσηλωμένος στο στόχο που έχει θέσει η ΑΕΚ και ο ίδιος, εμφανίστηκε ο Αντρέ Σιμόες, ο οποίος μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του παραδέχθηκε ότι γνωρίζει για τη Βαλένθια, αλλά εκείνος κοιτάει μόνο πρωτάθλημα με την Ένωση.

Ο Πορτογάλος μέσος της ΑΕΚ, Αντρέ Σιμόρε, μίλησε στην εφημερίδα "O Jogo" με αφορμή τις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται στο στόχαστρο της Βαλένθια και παρά το γεγονός ότι ο αρχισκάουτερ των "νυχτερίδων" Βιθέντε τις διέψευσε, ο Σιμόες εμφανίστηκε ενήμερος.

"Έμαθα από τον ατζέντη μου για το ενδιαφέρον της Βαλένθια, ότι με παρακολουθούν και τους αρέσει το παιχνίδι μου. Δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω. Σίγουρα είμαι χαρούμενος που το όνομά μου συνδέεται με σπουδαίες ομάδες και πάντα ήταν όνειρό μου να παίξω σε μία Λίγκα όπως η ισπανική", είπε αρχικά και συνέχισε για τους στόχους του φέτος:

"Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ παλεύει κι έχει στόχους. Πρέπει να επικεντρωθώ εκεί, θέλω να επικεντρωθώ εκεί. Δεν θέλω να στρέψω το ενδιαφέρον μου αλλού. Είμαστε στο Europa League και μπορούμε να προκριθούμε στον επόμενο γύρο, ενώ παλεύουμε και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θέλω να κατακτήσω το πρωτάθλημα, αυτός είναι ο στόχος τώρα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ