ΑΕΚ

Σιμόες: "Είπαμε στο ημίχρονο ότι μπορούμε να γυρίσουμε το ματς"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ / EUROPA LEAGUE / AEK - DYNAMO KYIV / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ / EUROPA LEAGUE / AEK - DYNAMO KYIV / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Αντρές Σιμόες, τόνισε πως η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει τη νίκη με βάση την εικόνα που έδειξε κόντρα στην Ντινάμο.

Ο Αντρές Σιμόες θεωρεί πως η ΑΕΚ έπρεπε να φύγει νικήτρια από τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ λέγοντας πως η ομάδα του ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης:

"Θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει με καλύτερο αποτέλεσμα, τη νίκη. Όσο περνούσε η ώρα είχαμε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Ιδίως στο δεύτερο μέρος είχαμε πολύ καλή παρουσία και δικαιούμασταν κάτι καλύτερο".

Για την απόδοση της ΑΕΚ στο δεύτερο μέρος:
"Πλησιάσαμε πάρα πολύ στο γκολ. Εμείς προσπαθούσαμε να σκοράρουμε, η Ντινάμο να τελειώσει το παιχνίδι. Το κλειδί ήταν αυτό που είπαμε κάποιοι παίκτες μεταξύ μας στο ημίχρονο, ότι μπορούμε να το αλλάξουμε, όπως μας είπε και ο προπονητής μας".

Αν η Ντινάμο είναι φαβορί μετά το 1-1:
"Δείξαμε ότι είμαστε μια μεγάλη ομάδα. Αξίζουμε τον σεβασμό και εμείς θα πάμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι στο Κίεβο και όλα είναι πιθανά".

ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: "ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΞΕ Η ΝΤΙΝΑΜΟ"

Από την πλευρά του ο Κώστας Γαλανόπουλος σημείωσε πως η ΑΕκ έδειξε ότι είναι καλύτερη από τη Ντινάμο και θα μπορούσε στη ρεβάνς να κερδίσει και να πάρει την πρόκριση.

"Νομίζω μπορεί να μπήκαμε μουδιασμένα και να δεχθήκαμε το γκολ, αλλά με την εξέλιξη του ματς είδαμε πως το γκολ ήταν η μοναδική φάση του αντιπάλου και δεν απειληθήκαμε πολύ. Έπειτα ανεβήκαμε, ισοφαρίσαμε, πιέσαμε και για το δεύτερο που δεν ήρθε και μείναμε στο 1-1".

Για τις ελπίδες πρόκρισης:
"Θα πάμε στην Ουκρανία για να πάρουμε την πρόκριση. Ένα μικρό προβάδισμα το έχει η Ντιναμό, θέλουμε να βάλουμε ένα γκολ και γι΄ αυτό θα πάμε στο Κίεβο. Είδαμε μια Ντιναμό που δεν μας τρόμαξε. Μετά το γκολ αυτοί μείνανε πίσω και έδειξαν ότι φοβήθηκαν".

Γι΄ αυτό που τους είπε ο Χιμένεθ στο ημίχρονο:
"Δεν αλλάξαμε κάτι. Μας είπε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό, να κυνηγήσουμε τις φάσεις και έτσι ήρθε το γκολ".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ