ΑΕΚ

Σιμόες: "Αυτή είναι η ευκαιρία μας"

Σιμόες: "Αυτή είναι η ευκαιρία μας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι παίκτες της ΑΕΚ πρέπει να παίξουν με ψυχή, καρδιά και δύναμη ώστε να πάρουν τη νίκη και να δώσουν ώθηση στον κόσμο των "κιτρινόμαυρων" να τους στηρίξει μέχρι τέλους σύμφωνα με τον Σιμόες.

Με την αλλαγή της αγωνιστικής εικόνας επί ημερών Χιμένεθ αλλά και τα θετικά αποτέλεσμα, η ΑΕΚ είχε αρχίσει να κερδίζει και πάλι την εμπιστοσύνη του κόσμου της.

Ότι όμως είχε κτίσει στα προηγούμενα ματς, σχεδόν… γκρεμίστηκε με την ισοπαλία στο Καυταντζόγλειο. Και πλέον το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, είναι η μεγάλη και ίσως η τελευταία ευκαιρία, να κρατήσει η ΑΕΚ τον κόσμο δίπλα της. Κάτι που παραδέχθηκε και ο Αντρέ Σιμόες, μιλώντας για το κυριακάτικο (19/2) ματς, στην κάμερα τηςNova.

«Όλοι οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι. Ειδικά όσοι βρισκόμαστε εδώ από προηγούμενα χρόνια ξέρουμε ακόμα περισσότερο πόσο σημαντικό ματς είναι για τους φιλάθλους μας. Γι' αυτό και μόνο το λόγο έχουμε ένα επιπλέον δέλεαρ για να μπούμε στο γήπεδο και να τα δώσουμε όλα».

- Προ του ντέρμπι παίζει ρόλο το γεγονός ότι οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη βαθμολογική διαφορά;
«Η βαθμολογική διαφορά δεν έχει την παραμικρή σημασία. Εμείς ξέρουμε ότι ειδικά σ' αυτό το παιχνίδι πρέπει να μπούμε δυνατά και να νικήσουμε. Δεν έχει καμία σημασία είτε η διαφορά από τον αντίπαλό μας είναι πέντε, δέκα ή 15 βαθμοί».

- Ένα σχόλιο για τον συμπατριώτη σου, προπονητή του Ολυμπιακού, Πάολο Μπέντο. Αν τον γνωρίζεις κι αν πιστεύεις ότι έχει κάνει βήματα προόδου με τον Ολυμπιακό;
«Δεν τον γνωρίζω προσωπικά. Αυτό που ξέρω είναι ότι επρόκειτο για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή. Επίσης είναι ένας καλός προπονητής. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά και το μόνο που σκέφτομαι τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου είναι να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο δικό μας παιχνίδι και σε τίποτα άλλο».

- Θα χαρακτήριζες αυτό το ματς ως την τελευταία ευκαιρία για να κρατήσετε δίπλα σας τον κόσμο της ΑΕΚ ενόψει της συνέχειας;
«Πιστεύω ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να μπορέσουμε να κρατήσουμε τους φιλάθλους κοντά μας, ώστε να μας στηρίξουν ως το τέλος. Ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε με ψυχή, με καρδιά, με δύναμη και να έχουμε απόλυτη συγκέντρωση στο παιχνίδι μας. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσα από μεγάλη προσπάθεια κατά τη διάρκεια του αγώνα».


TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ