ΑΕΚ

Σιμόες: "Αποδείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλά"

Σιμόες: "Αποδείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλά"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διαβάστε όσα είπε ο Αντρέ Σιμόες μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο. Τι ανέφερε για την απομάκρυνση του Πογέτ και την επανέναρξη του Κυπέλλου Ελλάδας. Με τη σειρά του μίλησε και ο Δημήτρης Κολοβέτσιος.

Ο Πορτογάλος μεσοαμυντικός της ΑΕΚ, Αντρέ Σιμόες, μίλησε στον OTE TV μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ και τη νίκη της Ένωσης με 1-0. Τι ανέφερε για την απομάκρυνση του Γκουστάβο Πογέτ και την επανέναρξη του Κυπέλλου Ελλάδας.

Για το ματς και την απομάκρυνση Πογέτ, σχολίασε: "Σκοπός μας ήταν να σκοράρουμε. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες για να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Στο θέμα προπονητή είναι θέμα της διοίκησης, εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στα αγωνιστικά".

Για την επανέναρξη του Κυπέλλου, δήλωσε: "Είναι κρίμα να παίζουμε στην έδρα μας και να μην έχουμε κόσμο, γιατί μας δίνει μια έξτρα ώθηση. Εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας και συνεχίζουμε".

Για το αν μπορεί η ΑΕΚ να αντέξει τους δυο στόχους του Κυπέλλου και των πλέι οφ, απάντησε: "Σήμερα, αποδείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλά. Η δική μας δουλειά είναι να δουλεύουμε και να προσπαθούμε για το καλύτερο".

Κολοβέτσιος: "Τώρα Περιστέρι για την πρόκριση"

Με τη σειρά του μίλησε και ο Δημήτρης Κολοβέτσιος στην κάμερα του OTE TV: "Ήταν ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών. Ήταν ένα από πιο σημαντικά παιχνίδια μέσα στη χρονιά. Και για όσα έγιναν χθες και το ματς στη Λιβαδειά. Δείξαμε στοιχεία στο παιχνίδι μας που είχαμε καιρό να δείξουμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει 2-3 γκολ ακόμη για μένα. Έχουμε ένα ματς ακόμη στο Περιστέρι, θα πάμε εκεί, θα παίξουμε καλά και θα πάρουμε την πρόκριση".

Για το αν επηρεάστηκαν οι παίκτες από την αποχώρηση του Πογέτ, τόνισε: "Είμαστε επαγγελματίες και αν θέλουμε να λεγόμαστε επαγγελματίες και να παίζουμε στην ΑΕΚ, θα πρέπει να τα αφήνουμε όλα στην άκρη και όταν μπαίνουμε στο γήπεδο να δίνουμε το 100% και να παίρνουμε τη νίκη".

Για τις άδειες κερκίδες, ο ίδιος είπε: "Δυστυχώς είμαστε συνηθισμένοι στην Ελλάδα. Μακάρι να γίνει μάθημα σε εμάς και να μην γίνουν επεισόδια», ενώ για το αν η ΑΕΚ μπορεί να σηκώσει το βάρος του κυπέλλου και των playoffs, ξεκαθάρισε: «Θεωρώ ότι χωράνε, έχουμε το όνομα την ιστορία και τους παίκτες για να το καταφέρουμε. Όμως θα πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ