ΑΕΚ

Σιμόες: "Από τη στιγμή που υπάρχει πρόεδρος οπλισμένος στο γήπεδο, όλα είναι πιθανά"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Αντρέ Σιμόες, περιέγραψε με δηλώσεις στην εφημερίδα της πατρίδας του, "Record", τα όσα βίωσε στην Τούμπα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ( Κρέσπο), της ΑΕΚ ( Χουλτ, Αϊντάρεβιτς και Γιόχανσον) και των άλλων ομάδων τις Super League Σουρωτή ( Ατρόμητος, για παράδειγμα Ούμπιδες) εκφράζουν είτε με δηλώσεις σε ΜΜΕ της πατρίδας τους είτε με αναρτήσεις τους στα social media τα συναισθήματά τους για όσα διαδραματίστηκαν στην Τούμπα στο μεγάλο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής και προκάλεσαν την επ' αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος με απόφαση της Κυβέρνησης.

Ο Πορτογάλος αρχηγός της Ένωσης, Αντρέ Σιμόες, μίλησε στη "Record" και τόνισε ότι "από τη στιγμή που υπάρχει πρόεδρος οπλισμένος στο γήπεδο, όλα είναι πιθανά". Αναλυτικά:

"Ήταν έκπληξη να βλέπεις τον πρόεδρο στο γήπεδο, αλλά ταρακουνηθήκαμε βλέποντάς τον οπλισμένο. Δεν περνά από το κεφάλι κανενός αυτό. Από τη στιγμή που υπάρχει πρόεδρος οπλισμένος στο γήπεδο, όλα είναι πιθανά. Ο διαιτητής απειλήθηκε κι εμείς εγκαταλείψαμε τον αγωνιστικό χώρο μαζί του. Ήμουν στα αποδυτήρια με τον Βιεϊρίνια και τον διαιτητή προσπαθώντας να βρούμε μια λύση, αλλά αυτός δεν άνοιξε την πόρτα.

Ο Βιεϊρίνια ήταν πολύ θυμωμένος. Είναι φυσιολογικό. Ήμασταν δύο ώρες στα αποδυτήρια, περιμένοντας να μας πουν κάτι. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ προέβη σε πράξη τρομοκρατίας. Δεν υπήρχε κάποια προστασία από την Αστυνομία, ήταν μια κατάσταση σώζων εαυτόν σωθήτω.

Έμεινε να παίξουμε μόνο τις καθυστερήσεις. Περιμέναμε, αλλά μετά καταλάβαμε ότι δεν θα γινόταν τίποτα. Μόνο μας ειδοποίησαν να φάμε κάτι για να πάρουμε ενέργεια. Προπονηθήκαμε τη Δευτέρα και μας ενημέρωσαν ότι δεν θα έχουμε ματς το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Διέκοψαν το πρωτάθλημα και καταδίκασαν όλες τις ομάδες, ενώ ο ΠΑΟΚ πρέπει να τιμωρηθεί. Πιστεύω ότι τα πάντα θα λυθούν, εάν δεν το κάνει η Λίγκα, ή η Κυβέρνηση, θα παρέμβει η FIFA. Είμαστε από πάνω στη βαθμολογία και διέκοψαν τα πάντα.

Μου αρέσει που είμαι εδώ και είμαι ευγνώμων σε όλους τους ανθρώπους της ΑΕΚ γιατί με βοήθησαν να εξελιχθώ ως ποδοσφαιριστής. Ωστόσο, όταν βλέπουμε τέτοιες καταστάσεις, δεν σκεφτόμαστε το ποδόσφαιρο. Καταλαβαίνω ακόμη ότι και οι φίλαθλοι εισβάλλουν στην προπόνηση, γιατί τα αποτελέσματα δεν είναι καλά.

Αλλά αυτή η κατάσταση με άνθρωπο οπλισμένο στο γήπεδο μας κάνει όλους να σκεφτούμε. Πιστεύω όλα θα λυθούν για να δώσουμε στους οπαδούς μας τη χαρά αυτή τη σεζόν".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ