ΑΕΚ

Σίδνεϊ FC-AEK 3-5

Σίδνεϊ FC-AEK 3-5
INTIME SPORTS

Μπροστά σε περίπου 5.000 ομογενείς και ύστερα από ένα χορταστικό παιχνίδι η ΑΕΚ επικράτησε με 5-3 της Σίδνεϊ FC με κορυφαίο του αγώνα το Νίκο Λυμπερόπουλο.

Καταιγιστική στην επίθεση αλλά επιπόλαια στην άμυνα. Η ομάδα του Ντούσκο μόλις ξεπέρασε το... τζετ λαγκ ήταν ασταμάτητη, ωστόσο έκανε δώρο τα δύο από τα τρία γκολ των Αυστραλών.

Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο 30' όταν Λεονάρντο και Λυμπερόπουλος έκαναν το ένα-δύο, με τον Βραζιλιάνο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με δεξί πλασέ. Η Σίδνεϊ απάντησε άμεσα (32') με πέναλτι του Μπροσκ, ύστερα από χέρι του Καφέ, για να έρθει ο Μπλάνκο να κάνει το 1-2 στο 37' από κοντά μετά από κόρνερ του Λεονάρντο και κεφαλιά του Καφέ.

Με την έναρξη της επανάληψης (47') οι Αυστραλοί ισοφάρισαν ξανά ύστερα από τραγικό λάθος του Αραμπατζή που προσπάθησε χωρίς επιτυχία να ντριμπλάρει τον Μπροσκ, με τον τελευταίο να διπλασιάζει τα τέρματά του. Στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα όμως, η ΑΕΚ ήταν ασταμάτητη.

Ξαναπήρε το προβάδισμα στο 60' με ωραία προσπάθεια του Λυμπερόπουλου, για να φτάσει στο 2-4 στο 74' με το Νάτσο Σκόκο που εκμεταλλεύτηκε λάθος της αντίπαλης άμυνας. Το πέμπτο γκολ για τους κιτρινόμαυρους ήρθε όταν ο Καφές πήρε το ριμπάουντ στο 77' ύστερα από σουτ του Λύμπε που απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Οι Αυστραλοί μείωσαν απλά σε 3-5 ένα λεπτό πριν το τέλος του αγώνα με κεφαλιά του Τιάμ.

Σίδνεϊ FC - AEK 3-5 (ημ. 1-2)

Σκόρερ: 32' (πεν), 47' Μπροσκ, 89' Τιάμ / 30' Λεονάρντο, 37' Μπλάνκο, 60' Λυμπερόπουλος, 74' Σκόκο, 77' Καφές

Η σύνθεση της ΑΕΚ:


Αραμπατζής, Λαγός, Γιάχιτς, Μαϊστόροβιτς, Μανωλάς (83' Δέλλας), Γκέντσογλου, Καφές, Σκόκο (86' Μακος), Λεονάρντο (76' Έντερ), Λυμπερόπουλος, Μπλάνκο (62' Μπλάνκο)

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ