ΑΕΚ

"Σημάδια" ενδεκάδας από τον Χιμένεθ στην ΑΕΚ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΑΕΚ, Χιμένεθ EUROKINISSI SPORTS

Η δουλειά στην επιθετική τακτική στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης (11/7) φανέρωσε σκέψεις του Χιμένεθ για τον... κορμό από τη μέση και μπροστά. Όπως και τα διλήμματα. (VIDEOS)

Στη δουλειά που έχει γίνει μέχρι τώρα, ο Μανόλο Χιμένεθ έχει αφήσει να φανεί πως το 4-4-1-1 και οι παραλλαγές του, αποτελούν την βασική του σκέψη για τη νέα ΑΕΚ. Ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχει δώσει ούτε... ένδειξη, για τα πρόσωπα του βασικού κορμού.

ΚΙΕΛΤΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Προφανώς διότι ακόμα είναι εξαιρετικά νωρίς. Πάντως στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης (11/7), ο Χιμένεθ φανέρωσε κάποιες... ενδείξεις για την... εξάδα της επίθεσης. Στην επιθετική τακτική δούλεψε με τον Γιόχανσον και τον Γαλανόπουλο στα αμυντικά χαφ, τον Τρίστασον και τον Χριστοδουλόπουλο στα δυο άκρα και τον Κλωναρίδη με τον Γιακουμάκη στην επίθεση.

Ενώ φάνηκε και ένα από τα πολλά διλήμματα που δεδομένα θα προκύψουν στον Χιμένεθ, καθώς αντικατέστησε τον Τρίστασον με τον Μάνταλο.

ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ

Εκτός απο επιθετική τακτική, ο Χιμένεθ δούλεψε και στην αμυντική λειτουργία. Και εκείνο που συνεχώς ζητούσε από τους παίκτες του, ήταν να έχουν ισορροπία στις αποστάσεις και στις θέσεις. Ενώ απαιτούσε με οδηγίες, να βγαίνει σωστά η μπάλα από την άμυνα στην αντεπίθεση, όταν υπάρχει πρέσινγκ από τον αντίπαλο.

ΑΝΕΒΑΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ Ο ΒΡΑΝΙΕΣ

Τα νέα για την κατάσταση του Όγκνιεν Βράνιες έτσι κι αλλιώς ήταν αισιόδοξα. Και αποδείχθηκε και στην απογευματινή προπόνηση. Ο Βόσνιος στόπερ ήρθε στο γήπεδο, έκανε τρέξιμο και έκανε και κάποιες πάσες με τον Πατίτο. Επίσης ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός για πρώτη φορά μπήκε στο γήπεδο.

Έκανε μόνο περπάτημα και ακούμπησε επιφυλακτικά και προσεκτικά για λίγο μπάλα, μόνο με πασούλες. Όσο για τον Σιμόες, έκανε μόνο περπάτημα και ξεμούδιασμα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ