ΑΕΚ

Σήκωσε το Κίελτσε στο πόδι για την Πορτογαλία

Σήκωσε το Κίελτσε στο πόδι για την Πορτογαλία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Έλντερ Μπαρμπόζα πανηγύρισε με την ψυχή του την κατάκτηση του Euro 2016 από την Πορτογαλία και ξεσήκωσε το ξενοδοχείο που διαμένει η ΑΕΚ.

Μια πρώτη γεύση για το πως ο Έλντερ Μπαρμπόζα πανηγυρίζει τις νίκες της εθνικής Πορτογαλίας, είχαν πάρει εδώ στο Κίελτσε από το ματς των προημιτελικών με την Πολωνία. Το ίδιο και όσοι συμπαικτες του Πορτογάλου στην ΑΕΚ, είχαν τολμήσει να τον... κοντράρουν.

Άλλωστε ο Μπαρμπόζα είναι ίσως ο πιο εκδηλωτικός παίκτης στο ρόστερ της Ένωσης, έτσι κι αλλιώς. Φανταστείτε λοιπόν, τι εκανε ο Πορτογάλος, μετά το φινάλε του τελικού και την κατάκτηση του τροπαίου από την εθνική ομάδα της χώρας του. Με μια λέξη; "Χαμός".

Ο Μπαρμπόζα παρακολούθησε ολόκληρο τον τελικό από γιγαντοοθόνη στην τραπεζαρία του ξενοδοχείου. Καθ' όλη την διάρκεια φώναζε, έκανε χειρονομίες και ζούσε έντονα το ματς. Όταν ο Έντερ σκόραρε, πετάχτηκε στα ελατήριο από την καρέκλα και έβαλε φωνές που ξεσήκωσε όλο το... Κίελτσε.

Και αυτό ήταν μόνο η αρχή. Όταν το ματς έληξε, ο Μπαρμπόζα το πανηγύρισε με την ψυχή του. Πήγε και κάθισε μπροστά ακριβώς από την γιγαντοοθόνη, για να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στους παίκτες της εθνικής Πορτογαλίας που πανηγύριζαν. Και έκανε και αυτός, σαν να ήταν εκεί, δίπλα τους και να γιόρταζε και αυτός το κύπελλο.

Στην συνέχεια ο Μπαρμπόζα δέχθηκε τα συγχαρητήρια από τον Τιμούρ Κετσπάγια και άρχισε να ψάχνει, καταρχήν όσους είχαν ταχθεί ανοικτά υπέρ της Γαλλίας. Με πρώτο και καλύτερο τον έναν από τους δυο γυμναστής της ΑΕΚ, Παναγιώτη Βούλγαρη.

Και φυσικά, άρχισε να αναζητά και τους Έλληνες παίκτες, στους οποίους είχε υποσχεθεί μεγάλη καζουρα. Μάλιστα επειδή πολλοί είχαν ήδη αποσυρθεί στα δωμάτια τους, άρχισε να χτυπάει τις πόρτες. Και είναι δεδομένο πως θα έχει και συνέχεια στο πρωινό αλλά και πριν ξεκινήσει η πρωινή προπόνηση.

Αντίθετα με τον Μπαρμπόζα, ο Αντρέ Σιμόες ήταν πολύ πιο χαμηλών τονων. Μάλιστα δεν παρακολούθησε καν ολόκληρο τον τελικό από την γιγαντοοθόνη, καθώς κάποια στιγμή πήγε στο δωμάτιο του. Και από εκεί ήδη την εθνική ομάδα της πατρίδας του να σηκώνει το τρόπαιο.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ