ΑΕΚ

"Σηκώνεται" η Θύρα 21, προχωράει η δουλειά στα… αποδυτήρια

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, μέσα απ' τη ιστοσελίδα της Δικέφαλος 1924 ΑΕ, ενημέρωσε για την εξέλιξη των έργων στο νέο γήπεδο της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Τα έργα στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια προχωρούν με γοργούς ρυθμούς, αφού την Τρίτη (03/04) μπήκε η βάση που θα υποδεχθεί την πρώτη κερκίδα. Μάλιστα, μέσα απ' την ιστοσελίδα της Δικέφαλος 1924 ΑΕ, η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ ενημέρωσε για την εξέλιξη των εργασιών, αποκαλύπτοντας πως σε εξέλιξη τα έργα στους τομείς 3 και 2, εκεί που θα στεγάζονται τα αποδυτήρια, κάτω από την παλιά Θύρα 1-2 του γηπέδου.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

"Με καταιγιστικούς ρυθμούς προχωρούν τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια για την κατασκευή της Αγιά Σοφιάς και με τον ενθουσιασμό να δημιουργείται από τη διαμόρφωση των πρώτων πέντε κερκιδοφόρων στο πέταλο της παλιάς Θύρας 21, εκεί δηλαδή που θα ακουμπήσει η πρώτη εξέδρα του νέου γηπέδου!

Οι εργασίες προχωρούν με έμφαση στον τομέα 4, στον έναν δηλαδή από τους 13 τομείς στους οποίους είναι χωρισμένο το μεγάλο έργο. Εκεί που σήμερα σκυροδετήθηκε ο χώρος εισόδου αλλά και κυκλοφορίας των θεατών στο κάτω διάζωμα του πετάλου, ενώ έχουν ολοκληρωθεί οι πέντε πρώτοι κερκιδοφόροι, εκεί δηλαδή που θα πατήσει η πρώτη εξέδρα!

Και φυσικά δεν είναι μόνο ο τομέας 4 στον οποίο έχουν προχωρήσει οι εργασίες. Στον τομέα 5, ακριβώς αριστερά, έχει ολοκληρωθεί ήδη η σκυροδέτηση της πρώτης φάσης με τους πρώτους πενήντα πόντους τσιμέντο της βάσης του πυλώνα Νο2 με τις αναμονές για τις επόμενες φάσεις. Σημειώνεται ότι πρόκειται για τον ένα από τους τέσσερις πυλώνες πάνω στους οποίους θα στηριχθεί το στέγαστρο της οροφής του γηπέδου.

​Από εκεί και πέρα προχωρούν οι εργασίες στους τομείς 6-7 (στην παλιά Θύρα 19 και 18) όπου έχει ήδη σκυροδετηθεί η πλάκα θεμελίωσης και ετοιμάζονται οι κολώνες και τα τοιχία του υπογείου. Σε εξέλιξη είναι και οι εργασίες στους τομείς 3 και 2, εκεί που θα στεγάζονται τα αποδυτήρια, κάτω από την παλιά Θύρα 1-2 του γηπέδου.

​Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του έργου από την εβδομάδα μετά το Πάσχα και στη συνέχεια θα αρχίσει το έργο να παίρνει μορφή γηπέδου, αφού οι πρώτες εξέδρες που θα φανούν θα είναι αυτές του πρώτου πετάλου του παλιού γηπέδου, στην παλιά Θύρα 21, εκεί που πιθανότατα θα στεγαστούν και πάλι οι οργανωμένοι φίλοι της ΑΕΚ στην Αγιά Σοφιά.

​Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ μέσα από το www.agiasofia.today θα ενημερώνεστε για την πορεία των εργασιών μέχρι την αποπεράτωση του μεγάλου έργου της ιστορίας μας, ενώ τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν και video μέσα από το κανάλι της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 ΑΕ στο youtube.

Μείνετε συντονισμένοι γιατί σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις τις επόμενες μέρες αλλά και μήνες σε ολόκληρη τη διάρκεια της δεύτερης φάσης του μεγάλου έργου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Θες πρωτάθλημα; Πάρε Λάζαρο!
Εικόνες από την ανέγερση της πρώτης κερκίδας στην "Αγιά Σοφιά"
κατασκευη ιστοσελιδων solidcube
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ