ΑΕΚ

Σενάριο για Ενγκανιονί και ΑΕΚ

Σενάριο για Ενγκανιονί και ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον 22χρονο αριστερό μπακ της Λιόν, Λουίς Ενγκανιονί, σύμφωνα με δημοσίευμα στη Γαλλία. Το δώρο του Μανόλο Χιμένεθ στους παίκτες της Ένωσης. (video)

Όσο πλησιάζει ο Γενάρης και μέχρι η ΑΕΚ να βρει τους ποδοσφαιριστές που ψάχνει στην αγορά, τόσο θα πληθαίνουν τα μεταγραφικά σενάρια. Αυτή την φορά είναι οι Γάλλοι που εμπλέκουν την Ένωση με τον Λουίς Ενγκανιονί της Λιόν. Πρόκειται για έναν 22χρονο ακραίο μπακ, που λόγω τραυματισμού δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί καθόλου εφέτος.

Μάλιστα πριν από έναν μήνα επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και το συμβόλαιό του λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Footmercato, « υπάρχουν πληροφορίες πως ομάδες από την Λιγκ 2, συμπεριλαμβανομένης και της Μπουργκ ντε Μπρεσέ, ενδιαφέρονται για τον παίκτη. Ενώ από το εξαιρετικό, ο παίκτης αρέσει στην ΑΕΚ, στην Νέα Υόρκη του Πατρίκ Βιεϊρά αλλά και σε δυο ομάδες από την Ελβετία». Ο Ενγκανιονί προέρχεται από την ακαδημία της Λιόν και έχει περάσει ακόμα από την Ουτρέχτη και τη Μπρεστ.

ΤΟ ΕΞΤΡΑ ΚΙΝΗΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ

Η επιστροφή στην μοναξιά του ρετιρέ της βαθμολογίας, προφανώς και ήταν κίνητρο υπερ - αρκετό, για να τα δώσουν όλα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ για νίκη στην Λιβαδειά. Όπως άλλωστε και έκαναν. Από την άλλη μεριά, σ' ένα τόσο φορτωμένο πρόγραμμα σαν αυτό που έχει η ΑΕΚ, πάντα μια μέρα ξεκούρασης, αποτελεί σημαντικό... δώρο για τους παίκτες.

Και ο Μανόλο Χιμένεθ το είχε τάξει αυτό το δώρο στους ποδοσφαιριστές του. Εκ των προτέρων ο Ισπανός τεχνικός είχε ενημερώσει τους παίκτες, πως θα υπάρξει αυτή η προοπτική του ρεπό. Και "κλείδωσε" μαζί με τα συγχαρητήρια, αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Λεβαδειακό.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ