ΑΕΚ

Σενάρια για ΑΕΚ και Όγκου

Σενάρια για ΑΕΚ και Όγκου

Για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Νιγηριανό, Όγκου, γράφουν οι Ισραηλινοί. "Τιτίβισμα" από την Αργεντινή και για τον Σκόκο. (VIDEO)

Οι άμεσες και σχεδόν κατεπείγουσες προτεραιότητες της ΑΕΚ, είναι οι κινήσεις ενίσχυσης για φορ, εξτρέμ και στόπερ. Βεβαίως στην άκρη του μυαλού των ανθρώπων της Ένωσης, υπάρχει πάντα και η προοπτική της απόκτησης ενός ακόμα χαφ. Άλλωστε ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η επιστροφή του Παναγιώτη Κονέ, ενώ εκκρεμεί και το… τεστάρισμα στην προετοιμασία κυρίως του Έρικ Μοράν.

Πάντως όπως και να έχει, οι Ισραηλινοί εμπλέκουν την ΑΕΚ με μεταγραφικό σενάριο που αφορά τον Τζον Όγκου. Πρόκειται για 30χρονο διεθνή Νιγηριανό χαφ, ύψους 1,92 και αυτή την στιγμή βρίσκεται με την εθνική του ομάδα στο Μουντιάλ. Σύμφωνα με το σαιτ "walla.co.il", η ΑΕΚ "έχει ήδη κάνει κίνηση, για τον Όγκου της Χάποελ Μπεερ Σεβά".

ΝΕΟ ΤΡΕΛΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΣΚΟΚΟ

Στο μεταξύ και τα δυο προηγούμενα καλοκαίρια, η ΑΕΚ είχε ρίξει κλεφτές (και όχι μόνο) ματιές προς την πλευρά του Νάτσο Σκόκο. Φέτος δεν φαινόταν και δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι τέτοιο, καθώς ο Αργεντινός μόλις πέρυσι υπέγραψε στη Ρίβελ Πλέιτ.

Ωστόσο, η δημοσιογράφος Βικτόρια Νάιντα από την Αργεντινή, "τιτίβισε" πως η ΑΕΚ βρίσκεται ανάμεσα στους συλλόγους που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Σκόκο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ