ΑΕΚ

Σε κατάσταση οριακή...

Σε κατάσταση οριακή...
Δημητρέλος INTIME SPORTS

Ο Ανδρέας Δημητρέλος πολιορκείται από τα Μ.Μ.Ε. τα οποία ζητούν ενημέρωση στο θέμα Βιντιάδη. Την ίδια ώρα τα χέρια του είναι δεμένα, ο Λίνεν περιμένει κι άλλες μεταγραφές ενώ οι 2 που έχουν γίνει, είναι στο περίμενε

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Ανδρέας Δημητρέλος περιμένει την τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δημήτρη Βιντιάδη προκειμένου να διαπιστώσει αν ο επίδοξος επενδυτής έχει αποφασίσει να προχωρήσει στην επόμενη κίνησή του με αποφασιστικά βήματα.

Πολιορκείται από τα Μ.Μ.Ε. τα οποία (όπως είναι απολύτως λογικό) προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι και να φτάσουν στην άκρη του νήματος για να ενημερώσουν τους φίλους της Ένωσης, ενώ ταυτόχρονα αντιλαμβάνεται ότι τα χέρια του είναι πλέον δεμένα. Κι όλα αυτά ενώ:

-Ο Έβαλντ Λίνεν ζητεί περισσότερη ενίσχυση μετά την απόκτηση των Μητρόπουλου και Πετρόπουλου. Η ομάδα έχει ανάγκη από δύο ακραίους μεσοεπιθετικούς, ενώ ο Γερμανός θα ήθελε επιπλέον έναν αμυντικό για να καλύψει την τρύπα που όπως όλα δείχνουν θα αφήσει ανοιχτή ο Γιάννης Κοντοές με την αποχώρησή του.

-Δεν θα υπάρχει η δυνατότητα για την παραμικρή αντίδραση στις προσφυγές των Λαγού και Κοντοέ (και όποιες άλλες προκύψουν στη συνέχεια) αν η πλευρά Βιντιάδη δεν εγκρίνει και αποφασίσει μία γενναία ταμειακή διευκόλυνση.

-Δύσκολα θα εξασφαλιστεί η φορολογική ενημερότητα που απαιτείται προκειμένου η Ένωση να πάρει την απαιτούμενη έγκριση για τις μεταγραφές των Πετρόπουλου και Μητρόπουλου και να μπορέσει να τους χρησιμοποιήσει στην πρεμιέρα του β' γύρου απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (έχει περιθώριο ως τις 3 Ιανουαρίου).

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ περιμένει το τηλεφώνημα του Δημήτρη Βιντιάδη αλλά πολύ περισσότερο (όπως όλοι ΑΕΚτζήδες) μια ξεκάθαρη τοποθέτησή του στο θέμα των προθέσεών του.

Ελπίζει ότι η ανακοίνωσή του δεν περιέχει έναν κατεβατό από " ναι μεν αλλά" και όπως όλα τα μέλη του υπάρχοντος Δ.Σ. αντιλαμβάνεται ότι θα υποχρεωθεί σε αποχώρηση αν δεν προκύψει ρευστότητα για λυθεί ένα μέρος των άμεσων ταμειακών προβλημάτων της εταιρείας. Κι αυτό γνωστόν είναι τεράστια...

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ