ΑΕΚ

Σε θέσεις "μάχης"

Σε θέσεις "μάχης"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Εξελίξεις τόσο στο αγωνιστικό, όσο και στο εξωαγωνιστικό μέτωπο περιμένουν στην ΑΕΚ και προετοιμάζουν την διαχείριση τους.

Έτσι κι αλλιώς στην ΑΕΚ είχαν λόγο… σοβαρό να βρίσκονται και σε εγρήγορση και εν αναμονή εξελίξεων. Η θέση της ΠΑΕ, όπως εκφράστηκε δια της ανακοίνωσης την προηγούμενη Πέμπτη (11/8), προμηνύει έτσι κι αλλιώς εξελίξεις, ενόψει της προγραμματισμένης για το Σάββατο (20/8) πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Και μπορεί ο Τιμούρ Κετσπάγια να ξεκαθαρίσει πως ο ίδιος και οι ποδοσφαιριστές του δεν έχουν την δυνατότητα να κάνουν τίποτα άλλο εκτός από το να δουλέψουν για να είναι πανέτοιμοι, στην ΑΕΚ ξέρουν πως τους περιμένει… μάχη τις επόμενες μέρες.

Όμως εξελίξεις έχουν να διαχειριστούν στην Ένωση και στο μέτωπο των αποχωρήσεων και ως εκ τούτου και των μεταγραφών. Όπως ήδη ενημερωθήκατε χθες από τοSport24, η Αλ Βασλ έχει επιστρέψει δριμύτερη στο κυνήγι του Έλντερ Μπαρμπόζα και έχει καταθέσει βελτιωμένη πρόταση στην ΑΕΚ.

Πλέον τα νούμερα είναι τέτοια, που η Ένωση έχει μπει σε διαδικασία συζήτησης με την ομάδα του Μάρτιν Αρουαμπαρένα. Ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, μπορεί να μην είχε ως πρώτη προτεραιότητα να φύγει από την Ελλάδα και την ΑΕΚ, ειδικά για τα Εμιράτα, όμως αν τα βρει η ΑΕΚ με την Αλ Βασλ και με δεδομένο το δελεαστικό συμβόλαιο που είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν οι άνθρωποι της ομάδας των Εμιράτων, η μεταγραφή θα κλείσει.

Πρώτα όμως, πρέπει να ευοδωθούν οι συζητήσεις ανάμεσα στις δυο ομάδες. Πάντως αν αποχωρήσει ο Μπαρμπόζα, είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ θα κινηθεί μεταγραφικά για την απόκτηση ενός εξτρέμ. Ωστόσο δεν αποκλείεται η περίπτωση του Πορτογάλου εξτρέμ, να μην είναι η μοναδική που να κληθούν να διαχειριστούν στην Ένωση.

Ενδιαφέρον υπάρχει και για άλλους παίκτες από το ρόστερ της ΑΕΚ. Και τίποτα δεν αποκλείει το ενδεχόμενο, όσο πλησιάζει το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, αυτό το ενδιαφέρον να μετατραπεί σε επίσημη πρόταση.

Μέσα σ’ όλα αυτά, σήμερα (16/8) οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά το ρεπό που είχε δώσει ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Και ξεκινά η προετοιμασία για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος που θεωρητικά είναι το Σάββατο στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναιτωλικό.

Πριν την προπόνηση, ο Χρήστος Αραβίδης θα κάνει μια σειρά από εξετάσεις, για να φανεί το μέγεθος της ζημιάς, από τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε την Παρασκευή (12/8) στους οπίσθιους μηριαίους.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ