ΑΕΚ

Σε μια κλωστή το μέλλον του Μοράις στην ΑΕΚ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ) EUROKINISSI SPORTS

Στην "κόψη του ξυραφιού" το μέλλον του Πορτογάλου τεχνικού, Ζοζέ Μοράις, στον πάγκο της ΑΕΚ, με πιθανές εξελίξεις να δρομολογούνται μετά το ματς με τον Παναιτωλικό.

Η αλήθεια είναι πως ο Ζοζέ Μοράις, ήδη από το ματς με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ πριν από δυο εβδομάδες, μένει στον πάγκο της ΑΕΚ μέχρι να φύγει. Και αυτή είναι μια κατάσταση που δεν μπορεί να "τραβήξει" για πολύ ακόμα.

Άλλωστε και ο ίδιος ο Πορτογάλος τεχνικός, έδειχνε περισσότερο… έκπληκτος που ήταν ακόμα στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, στην πρώτη προπόνηση στα Σπάτα μετά την ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη. Οι μόλις δυο μέρες που μεσολάβησαν ανάμεσα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και το σημερινό (18/1) ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, καθιστούν απαγορευτική την οποιαδήποτε εξέλιξη.

Όμως δεν αποκλείεται, μετά το σημερινό παιχνίδι, η λεπτή κλωστή από την πιο κρεμόταν τόσο καιρό το μέλλον του Μοράις στον πάγκο, να κοπεί. Ακόμα και ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Στην ΑΕΚ ήδη μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης έψαχναν για μια λύση έστω και μεταβατική μέχρι και το καλοκαίρι. Καταρχήν στην ελληνική αγορά. Ωστόσο η αναζήτηση έφτανε συνεχώς σε αδιέξοδο είτε για ουσιαστικούς, είτε για επικοινωνιακούς λόγους. Αυτός ήταν και ο σημαντικότερος λόγος που η ΑΕΚ δεν έκανε κάποια κίνηση και που τελικά πήγε με τον Μοράις στο ντέρμπι της Λεωφόρου.

Όμως στην Ένωση επέμειναν να ψάχνουν γι αυτή την περιβόητη μεταβατική λύση, πλέον σε περιπτώσεις ξένων προπονητών. Αναζητούσε η ΑΕΚ και είναι πολύ πιθανό να βρήκε κιόλας, ξένο προπονητή, που να είναι διατεθειμένος αναλάβει ένα τόσο δύσκολο έργο, όπως το συμμάζεμα της κατάστασης και της αναστροφής του κλίματος και που να έχει επίγνωση αυτού που αναλαμβάνει. Και που επίσης θα είναι διατεθειμένος να αναλάβει καταρχήν με την προοπτική πως θα έχει ρόλο μεταβατικού, εως και το καλοκαίρι.

Αν και εφόσον η ΑΕΚ έχει έτοιμη αυτή την λύση προπονητή, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις, ακόμα και μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Παναιτωλικό. Ενδεχομένως και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Βεβαίως δεν αποκλείεται να μην υπάρχει ακόμα αυτή η έτοιμη λύση και ο Μοράις να καταφέρει να κερδίσει χρόνο. Ωστόσο όλα δείχνουν, πως το μέλλον του Πορτογάλου, κρέμεται σε μια εξαιρετικά λεπτή κλωστή, που είναι έτοιμη να κοπεί.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μοράις: "Προέχει το ματς στο Αγρίνιο"
Μπάρκας στο Sport24.gr: "Μ΄αρέσει να παίζω μακριά από την εστία"
Με κλειστά χαρτιά στο Αγρίνιο η ΑΕΚ
Ο χρόνος για Ντίας τελειώνει
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ