ΑΕΚ

Σε καλό κλίμα το ραντεβού Βιντιάδη-Νοτιά!

Σε καλό κλίμα το ραντεβού Βιντιάδη-Νοτιά!
Χάρις, Μαύρος, Βιντιάδης INTIME SPORTS

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Νίκος Νοτιάς, βρίσκεται στην Ελλάδα και πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η συνάντηση του με τον Δημήτρη Βιντιάδη! Σε καλό κλίμα η κουβέντα των δύο ανδρών. Αναμένεται ραντεβού και με τον Χάρις

Μετά από δύο ώρες περίπου, ο Νίκος Νοτιάς και ο Δημήτρης Βιντιάδης συμφώνησαν σε όλα τα θέματα γύρω από το ενδεχόμενο επένδυσης του νεαρού Έλληνα εφοπλιστή στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Αρχικά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και ιδιοκτήτης του προπονητικού κέντρου στα Σπάτα, είχε ενημερώσει την διοίκηση πως στα μέσα Σεπτεμβρίου θα βρισκόταν στην Ελλάδα. Αυτό το γνώριζε και ο κ. Βιντιάδης που είχε ζητήσει να υπάρξει συνάντηση.

Υπόσχεση για ραντεβού στο Λονδίνο

Λίγο πριν την αναχώρηση του Δημήτρη Βιντιάδη για το Λονδίνο, προκειμένου να γίνουν οι τελικές συζητήσεις με τον Κιθ Χάρις, έγινε το σημαντικό ραντεβού ανάμεσα στους δύο εφοπλιστές.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως και οι δύο διαμόρφωσαν έτσι το πρόγραμμα προκειμένου να γίνει η συγκεκριμένη συνάντηση. Η ενημέρωση για το ραντεβού έγινε επίσημα από το γραφείο της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Στα θέματα που συζητήθηκαν, Νοτιάς και Βιντιάδης συμφώνησαν σε όλα, με τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΚ να ενθαρρύνει και να στηρίζει ουσιαστικά τον ενδιαφερόμενο επενδυτή για την εμπλοκή του στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Οι συζήτηση προχώρησε και στο προπονητικό κέντρο που ήταν και βασικό θέμα, όπως σας είχε αποκαλύψει το Sport24.gr και ο Βαγγέλης Αρναούτογλου, με τον Νοτιά να δείχνει θετικός σε έναν πιθανό συμβιβασμό εφόσον προχωρήσει θετικά το deal. Στο τέλος της συνάντησης, υπήρξε η δέσμευση του Νίκου Νοτιά να μεταβεί ο ίδιος προσωπικά στο Λονδίνο και να συναντηθεί και με τον Κιθ Χάρις.

Πρόκειται για μια θετική εξέλιξη, που όμως όλα θα φανούν μέσα στην επόμενη βδομάδα. Το σίγουρο είναι πως ο Δημήτρης Βιντιάδης θα φύγει άμεσα για το Λονδίνο προκειμένου να ενημερώσει τον Κιθ Χάρις για την συνάντηση που έγινε με τον Νίκο Νοτιά.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ