ΑΕΚ

Σε φουλ ρυθμούς οι εργασίες στη Νέα Φιλαδέλφεια

ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ / ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΛΗΨΕΙΣ ΜΕ DRONE (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ / ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΛΗΨΕΙΣ ΜΕ DRONE (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Σήμερα (10/8) συμπληρώνονται δυο εβδομάδες από τον αγιασμό στο εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας και οι εργασίες συνεχίζονται σε φουλ ρυθμούς για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Αμείωτη και η "τρέλα" του κόσμου.

Μπουλντόζες, σκαφτικά μηχανήματα, φορτηγά. Όλα δουλεύουν σε φουλ ρυθμούς, έξι ημέρες την εβδομάδα, στο εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας. Σήμερα (10/8) συμπληρώνονται ακριβώς δυο εβδομάδες από τότε που η εκδήλωση για τον αγιασμό σήμανε και την επίσημη έναρξη των έργων για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Από τότε, όλα τα μηχανήματα δουλεύουν σε εντατικούς ρυθμούς. Εξ ου και η επιστολή της ΑΕΚ προς τους… γείτονες του εργοταξίου, για την κατανόηση για τυχόν ενόχληση. Το σχεδόν αποκλειστικό αντικείμενο των εργασιών αυτές τις δυο εβδομάδες είναι το σκάψιμο.

Σύμφωνα με το πλάνο που υπάρχει, ο στόχος είναι να φτάσουν τα μηχανήματα σ’ ένα βάθος οκτώ μέτρων. Τόσο απαιτείται για την θεμελίωση του έργου. Κατόπιν θα ξεκινήσουν τα έργα αντιστήριξης. Με βάση το χρονοδιάγραμμα, το οποίο προς το παρόν τηρείται με ευλάβεια, η πρώτη αυτή φάση των εργασιών θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι και τον Νοέμβρη.

Η ΚΕΡΚΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ... ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΠΟΤΕ

Καθημερινά οι εργασίες στο εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας συνεχίζονται σ’ εντατικούς ρυθμούς. Όμως καμία ημέρα, σ' αυτές τις δυο εβδομάδες, οι μπουλντόζες δεν δούλεψαν χωρίς… κερκίδα. Καθημερινά υπάρχουν οπαδοί της ΑΕΚ που κάνουν την βόλτα τους και την στάση τους στη Νέα Φιλαδέλφεια. Υπάρχουν φορές που κρεμάνε στην περίφραξη κασκόλ, ακόμα και πανό.

Υπάρχει επίσης και κόσμος που κάνει το πέρασμα του από το εργοτάξιο λίγο πριν πάει το πρωί στη δουλειά του ή το απόγευμα όταν σχολάει. Ακόμα και οπαδοί της ΑΕΚ που ξεκινούσαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, έκαναν ένα πέρασμα πριν από τη Νέα Φιλαδέλφεια. Φυσικά, υπάρχουν ουκ ολίγοι χειριστές των εκσκαφέων ή των φορτηγών που δουλεύουν στο εργοτάξιο και είναι και οι ίδιοι οπαδοί της ΑΕΚ. Γι αυτό και καθημερινά δουλεύουν είτε με μπλούζα, είτε με καπέλο της ομάδας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ