ΑΕΚ

Σε φουλ ρυθμούς Μοράν και Μασούντ

Ο ΣΟΤΖΕΙ ΜΑΣΟΥΝΤ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Ο ΣΟΤΖΕΙ ΜΑΣΟΥΝΤ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τόσο ο Μοράν όσο και ο Μασούντ ακολούθησαν ξανά το κανονικά πρόγραμμα και "φλερτάρουν" με παρουσία στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς του Σαββάτου (6/1) με τον Παναιτωλικό - Οριστικά εκτός ο Τσόσιτς.

Ο ένας (λέγε με Μοράν), έκανε σήμερα (3/1) μόλις την δεύτερη προπόνηση, μετά την μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Ο άλλος (λέγε με Μασούντ), δεν έχει καν συμπληρώσει στα Σπάτα, μια ολόκληρη εβδομάδα. Αμφότεροι όμως, δείχνουν να "φλερτάρουν" με παρουσία καταρχήν στην αποστολή που θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο, για το ματς του Σαββάτου (6/1) με τον Παναιτωλικό.

Τόσο ο Βάσκος μέσος, όσο και ο Ιρανός μεσοεπιθετικός, δούλεψαν και σήμερα σε φουλ ρυθμούς, μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Και δείχνουν και οι δυο, πως βρίσκονται σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας. Βεβαίως ο Μανόλο Χιμένεθ θα περιμένει και τις δυο τελευταίες προπονήσεις πριν από το ματς με τον Παναιτωλικό, για να πάρει οριστικές αποφάσεις.

Σίγουρα πάντως, ο Ισπανός τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεση του τον Ούρος Τσόσιτς. Κάτι που άλλωστε είχε φανεί από την αρχή της εβδομάδας. Ο Σέρβος στόπερ δεν κατάφερε ούτε και σήμερα να μπει στους κανονικούς ρυθμούς και ακολούθησε ξανά ατομικό πρόγραμμα μαζί με τον Αντρέ Σιμόες. Και φυσικά κανένας εκ των δυο, δεν υπολογίζεται για το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ