ΑΕΚ

"Σε διαπραγματεύσεις Ντίναμο Ζάγκρεμπ και ΑΕΚ για Γιόχανσον"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Σύμφωνα με ΜΜΕ της Κροατίας, η Ντίναμο Ζάγκρεμπ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ για τον 26χρονο διεθνή Σουηδό αμυντικό μέσο, Γιάκομπ Γιόχανσον.

Το νέο ηγέτη της Ντίναμο Ζάγκρεμπ βλέπει στο πρόσωπο του Σουηδού διεθνούς αμυντικού μέσου της Ένωσης, Γιάκομπ Γιόχανσον, ο τεχνικός διευθυντής της κροατικής ομάδας, Ρομέο Γιόζακ, ο οποίος μάλιστα φέρεται να επιβεβαιώνει και το ενδιαφέρον.

Μάλιστα όπως υποστηρίζει η κροατική ιστοσελίδα "vecernji", scouts της ομάδας από το Ζάγκρεμπ βρέθηκαν στην Αθήνα και παρακολούθησαν την αναμέτρησης της 4ης αγωνιστικής των playoffs της Super League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στο "Απόστολος Νικολαΐδης" γι' αυτόν ακριβώς το λόγο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Γιάκομπ Γιόχανσον κοστολογείται από την Ένωση στα 2.500.000 ευρώ με την Ντίναμο να ευελπιστεί σε χαμηλότερη τιμή πώλησης μέσα από τις διαπραγματεύσεις.

Το συμβόλαιο του Σουηδού με την ΑΕΚ λήγει το 2018, ενώ οι συζητήσεις για την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών δεν έχουν αποφέρει καρπούς.

Μάλιστα, άλλη μια κροατική ιστοσελίδα (Sportsplusinfo) κάνει λόγο ακόμη και για επικείμενο ταξίδι του Γιόχανσον στο Ζάγκρεμπ και εντατικοποίηση της διαπραγμάτευσης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ