ΑΕΚ

Σε Δ.Ο.Κ.Κ και ΥΠΕΝ για την "Αγιά Σοφιά"

Σε Δ.Ο.Κ.Κ και ΥΠΕΝ για την "Αγιά Σοφιά"

Η ΑΕΚ είχε διαδοχικές συναντήσεις με στελέχη του Υπουργείου και της Περιφέρειας Αττικής με θέμα συζήτησης την οικοδομική άδεια αλλά και την υπογειοποίηση της Πατριάρχου Κωνσταντίνου.

Ο Αύγουστος μπορεί να είναι ένας μήνας όπου... νεκρώνουν όλα, ωστόσο οι "κιτρινόμαυροι" δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια και προχώρησαν τις διαδικασίες που αφορούν την ανέγερση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Ώρα: "Μέσα στον Αύγουστο μπορεί οι περισσότερες Δημόσιες Υπηρεσίες να… υπολειτουργούσαν, ωστόσο οι άνθρωποι της ΑΕΚ είχαν φροντίσει ώστε να γίνει η απαραίτητη προεργασία και με την επαναλειτουργία τους, να «τρέξουν» οι διαδικασίες που απαιτούνται για το γήπεδο. Με βασικότερη βέβαια αυτή της οικοδομικής άδειας, για την οποία οι πληροφορίες αναφέρουν πως προχωρά πολύ καλά και πολύ σύντομα θα ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πηγές, υπήρξαν τη Δευτέρα και την Τρίτη, συναντήσεις των ανθρώπων της ΑΕΚ με υψηλόβαθμα στελέχη του Υπουργείου και της Περιφέρειας, με θέμα συζήτησης την άδεια αλλά και την υπογειοποίηση της Πατριάρχου Κωνσταντίνου!

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της ΑΕΚ συναντήθηκαν διαδοχικά τόσο με τα στελέχη της Δ.Ο.Κ.Κ. και του ΥΠΕΝ, αλλά και με εκείνα της Περιφέρειας, προχωρώντας τις εν λόγω διαδικασίες. Με στόχο να τελειώσουν χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, η ΑΕΚ να πάρει στα χέρια της την άδεια και άμεσα, να ξεκινήσει τις εργασίες κατασκευής της «Αγια-Σοφιάς», στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Φαίνεται λοιπόν πως το θέμα του φακέλου της ΑΕΚ οδεύει προς… κλείσιμο, με το ζήτημα της υψομετρικής μελέτης να ξεπερνιέται εντός του μήνα που διανύουμε. Κάτι, που θα φέρει την «Ένωση» προ των πυλών της άδειας, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να προετοιμάζονται ήδη για τα επόμενα βήματα.

Με εκείνο της Αρχιτεκτονικής Επιτροπής να είναι το αμέσως επόμενο, καθώς το πρότζεκτ του γηπέδου και ο φάκελος της ΑΕΚ, θα περάσουν από αυτή την διαδικασία, για να λάβει πλέον το όλο πλάνο την Αρχιτεκτονική Μελέτη. Κάτι, που στην Ένωση δεν αποκλείουν να συμβεί, ακόμα και εντός των επόμενων 15 ημερών".

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ