ΑΕΚ

Σε ανοικτή γραμμή με Χαφέζ

Karim Hafez Seif Eldin of Lierse shows deception after the Belgian soccer game SK Lierse vs KAS Eupen, on Wednesday 20 May 2015 in Lier. SK Lierse will be relegated into the Belgian second soccer division after losing against KAS Eupen. (c) Image: Kristof Van Accom
Karim Hafez Seif Eldin of Lierse shows deception after the Belgian soccer game SK Lierse vs KAS Eupen, on Wednesday 20 May 2015 in Lier. SK Lierse will be relegated into the Belgian second soccer division after losing against KAS Eupen. (c) Image: Kristof Van Accom KRISTOF VAN ACCOM

Με πολύ γοργούς ρυθμούς πλέον προχωράει η ΑΕΚ την περίπτωση του Καρίμ Χαφέζ. Και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις όχι απλώς μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, αλλά ακόμα και τις επόμενες ώρες.

Στην ΑΕΚ, όπως έχετε διαβάσει στοSport24.gr, θέλουν πλέον να κλείσουν την υπόθεση του 19χρονου Αιγύπτιου ακραίου μπακ, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Προκειμένου να προλάβουν «σφήνες» από τυχόν «μνηστήρες». Γι αυτό και βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με την Λιρς, στην οποία αγωνιζόταν ο Χαφέζ, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και να κλείσει η μεταγραφή.

Οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει, αλλά συμφωνία ακόμα δεν υπάρχει. Εξάλλου υπάρχουν πολλές παράμετροι της υπόθεσης, που οδηγούν σε δυσκολίες. Όμως υπάρχει αισιοδοξία στην ΑΕΚ, πως τελικά το θέμα θα κλείσει άμεσα.

Ο Ντίντακ και οι άλλοι

Η φυσική θέση του Χαφέζ είναι αριστερό μπακ, μπορεί να παίξει όμως και ως αριστερό εξτρέμ. Και σε κάθε περίπτωση, η μεταγραφή του, αν ολοκληρωθεί, θα αφορά επένδυση για το μέλλον. Για το άμεσο παρόν, η ΑΕΚ θα χρειαστεί ενίσχυση μ’ έναν ακόμα αριστερό μπακ. Ο Ισπανός Ντίντακ αυτή την στιγμή βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.

Αλλά και αυτή η περίπτωση δεν είναι διόλου εύκολη. Ακόμα ο Ντίντακ δεν έχει «ξεμπλέξει» με την Εϊμπάρ. Και οι πιθανότητες τελικά να παραμείνει στην Ισπανία, δεν είναι λίγες. Γι αυτό και η ΑΕΚ παράλληλα με τον Ντίντακ, που έχει σαφές προβάδισμα, εξετάζει και άλλες περιπτώσεις.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ