ΑΕΚ

Σε ανοικτή γραμμή με Σκόκο η ΑΕΚ

Argentina's Newell's Ignacio Scocco, right, plays the ball chased by Venezuela's Deportivo Lara Jesus Alvarez during a Copa Libertadores soccer match in Barquisimeto, Venezuela, Thursday, Feb. 21, 2013.(AP Photo/Fernando Llano)
Argentina's Newell's Ignacio Scocco, right, plays the ball chased by Venezuela's Deportivo Lara Jesus Alvarez during a Copa Libertadores soccer match in Barquisimeto, Venezuela, Thursday, Feb. 21, 2013.(AP Photo/Fernando Llano) AP

Στόχος της ΑΕΚ να προσπαθήσει μέσα στις επόμενες μέρες να βρει την χρυσή τομή για την επιστροφή του Νάτσο Σκόκο. Δεν είναι απλή η υπόθεση του Αργεντινού επιθετικού.

Είναι πλέον περίπου κοινό μυστικό, πως η ΑΕΚ θα κάνει την μεγάλη προσπάθεια, να ντύσει ξανά στα κιτρινόμαυρα τον Νάτσο Σκόκο.

Άλλωστε είναι η πρώτη φορά, μετά από δυο καλοκαίρια (έντονου) φλερτ, που, όπως έχετε διαβάσει ήδη στο Sport24.gr, μοιάζει να υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να προχωρήσει αυτή η υπόθεση. Η ΑΕΚ έχει ανοίξει δίαυλο με την πλευρά του Σκόκο.

Είναι εξάλλου ένα θέμα, που έχει αρχίσει να το "δουλεύει" εδώ και πολύ καιρό. Από τότε δηλαδή που φάνηκε, πως τα οικονομικά προβλήματα και το τοξικό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί στη Νιούελς, οδηγούν τον Αργεντινό επιθετικό στην πόρτα της εξόδου.

Ο στόχος της ΑΕΚ είναι, μέσω της ανοικτής γραμμής που έχει με την πλευρά του Σκόκο, να καταφέρει να βρει την χρυσή τομή, ως προς το οικονομικό κομμάτι, προκειμένου να προχωρήσει η υπόθεση. Δεν πρόκειται άλλωστε έτσι κι αλλιώς για μια απλή υπόθεση.

Η ΑΕΚ θα πρέπει να τα βρει με τον Σκόκο, κομμάτι που θεωρητικά είναι το πιο εύκολο. Ενώ κατόπιν να βρεθεί, μέσω και του Αργεντινού, μια φόρμουλα με τη Νιούελς, με την οποία ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Και όλα αυτά να γίνουν σχετικά σύντομα, διότι ο χρόνος πιέζει την ΑΕΚ. Γι' αυτό και οι επόμενες ημέρες, αναμένεται να είναι ιδιαίτερα κρίσιμες, ως προς την εξέλιξη της υπόθεσης.

Η ΔΗΛΩΣΗ... ΚΛΕΙΔΙ

Για την ΑΕΚ προφανώς και έχει μεγάλη σημασία η δήλωση που έκανε χθες (2/6) ο πρόεδρος της Νιούελς και την οποία διαβάσατε στο Sport24.gr.

"Δεν ενδιαφερόμαστε να παραχωρήσουμε τον Σκόκο, αλλά πρέπει να δούμε τι θέλει και ο ίδιος ο παίκτης", δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Αργεντινής. Εμμέσως πλην σαφώς δηλαδή, άφησε να εννοηθεί αυτό που διαφαινόταν εδώ και καιρό.

Πως λόγω των δεδομένων που έχουν δημιουργήσει τα τεράστια οικονομικά προβλήματα της Νιούελς, ο Σκόκο κρατά το μέλλον του στα χέρια του. Και εκείνος αποφασίζει.

Η Νιούελς αφενός οφείλει πολλά χρήματα στον Σκόκο, αφετέρου είναι αδύνατον να σηκώσει πλέον το βαρύ συμβόλαιο του παίκτη. Γι' αυτό άλλωστε και την έκβαση της υπόθεσης, θα καθορίσουν επί της ουσίας οι επαφές που θα έχει η ΑΕΚ, με τον πλευρά του Αργεντινού.

Photo credits: (AP Photo/Fernando Llano)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η… μπάλα στον Σκόκο
Πλήρωσε ακριβά το… σεντόνι η ΑΕΚ
Αραούχο στο Sport24: "Original 21 και εγώ ο 22"!
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ