ΑΕΚ

Σε αναζήτηση λεπτών για Πατίτο και Αλμέιδα

Σε αναζήτηση λεπτών για Πατίτο και Αλμέιδα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τιμούρ Κετσπάγια θέλει να δώσει ρυθμό στον Πατίτο Ροντρίγκες και τον Ούγκο Αλμέιδα και η ΑΕΚ αναζητά κι άλλο φιλικό, πέραν αυτού απέναντι στα Τρίκαλα.

Για τον Τιμούρ Κετσπάγια ο προγραμματισμός της δουλειάς, μετά το τέλος των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, επικεντρώνεται στην προετοιμασία για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Και περισσότερο το βάρος πέφτει σε παίκτες που προορίζονται για την βασική ενδεκάδα και που θέλουν δουλειά προκειμένου να φτάσουν στο 100% της ετοιμότητας τους. Όπως ο Ούγκο Αλμέιδα και ο Πατρίσιο Ροντρίγκες. Ο Κετσπάγια «ποντάρει» πολλά και στους δυο. Αλλά έχει δείξει πως δεν πρόκειται να τους εμπιστευτεί, αν δεν είναι απολύτως έτοιμοι.

Είναι δεδομένο πως και οι δυο έχουν ακόμα δρόμο μπροστά τους. Εκτός όμως από δουλειά στις προπονήσεις στα Σπάτα, ο Κετσπάγια θέλει να δώσει στον Αλμέιδα και στον Ροντρίγκες και αγωνιστικό ρυθμό. Άλλωστε ο Πορτογάλος φορ έχει παίξει μόλις 25 λεπτά στην ρεβάνς με την Σεντ Ετιέν και ο Αργεντινός μόνο στα οικογενειακά διπλά και σε πολλά εξ αυτών ως μπαλαντέρ. Ο Κετσπάγια θέλουν να δώσει και στους δυο αγωνιστικά λεπτά, στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ήδη, είναι προγραμματισμένο ένα φιλικό στις 10 Αυγούστου στα Τρίκαλα με αντίπαλο την τοπική ομάδα. Σ’ αυτό το ματς θα πάρουν χρόνο συμμετοχής τόσο ο Αλμέιδα όσο και ο Ροντρίγκες. Ωστόσο ο Κετσπάγια θα ήθελε και ένα ακόμα φιλικό μέχρι και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Όμως είναι άγνωστο αν θα υπάρξει αυτή η δυνατότητα. Άλλωστε θα εξαρτηθεί και από την οριστική ημερομηνία του παιχνιδιού της πρώτης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ