ΑΕΚ

Σάρωσε τα βραβεία ο Μπουονανότε

Σάρωσε τα βραβεία ο Μπουονανότε
Μπουονανότε INTIME SPORTS

Ο Ντιέγκο Μπουονανότε ήταν ο πρωταγωνιστής της 3ης αγωνιστικής της Super League. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ κέρδισε τόσο το διαγωνισμό για τον MVP, όσο κι αυτόν για το καλύτερο γκολ.

Τα δύο γκολ αλλά κι η εν γένει απόδοσή του, την περασμένη Κυριακή, στο ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ικανή κι αναγκαία συνθήκη ώστε ο Ντιέγκο Μπουονανότε να κερδίσει και τα δύο βραβεία των αντίστοιχων διαγωνισμών της Super League, για τον ΜVP της 3ης αγωνιστικής αλλά και το καλύτερο γκολ που επετεύχθη σ' αυτήν.

Συγκεκριμένα όσον αφορά σ' αυτόν για την ανάδειξη του MVP, ο "Ενάνο" συγκέντρωσε το 40,13% αφήνοντας κατά πολύ πίσω του τον Δημήτρη Πέλκα του ΠΑΟΚ και τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες του Ολυμπιακού, με 16,17% και 14,42% αντίστοιχα.

Όσον αφορά σ' αυτόν του καλύτερου γκολ, ο Αργεντινός συγκέντρωσε το 44,51% έναντι του συμπατριώτη του, Αλεχάντρο Ντομίνγκες, ο οποίος συγκέντρωσε το 30,10 % των ψήφων.

Η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA, ανακοινώνουν τα αποτελέσματα των υπηρεσιών MVP και Best Goal για την 3η αγωνιστική της Super League:

• τα αποτελέσματα του διαγωνισμού MVP

Ντιέγκο Μπουονανότε (ΑΕΚ) 40,13%

Δημήτρης Πέλκας (ΠΑΟΚ) 16,17%

Αλεχάντρο Ντομίνγκες (Ολυμπιακός) 14,42%

Αναστάσιος Μπακασέτας (Πανιώνιος) 8,88%

Λουίτζι Τσενάμο (Skoda Ξάνθη) 6,79%

Ανέστης Αναστασιάδης (Καλλονή) 5,45%

Βαγγέλης Μάντζιος (Λεβαδειακός) 4,50%

Αμρ Ουαρντά (Παναιτωλικός) 3,66%

• τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal

Ντιέγκο Μπουονανότε (ΑΕΚ) 44,51%

Αλεχάντρο Ντομίνγκες (Ολυμπιακός) 30,10%

Στέφανος Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ) 11,23%

Ανέστης Αναστασιάδης (Καλλονή) 8,81%

Τζίμι Ντουρμάζ (Ολυμπιακός) 5,35%

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ