ΑΕΚ

"Σαν να έπαιζαν ΑΕΚ - Αγροτικός Αστέρας"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΕΚ (MOTION TEAM)
Λυσάνδρου, Μπάγεβιτς EUROKINISSI SPORTS

Η απίστευτη ατάκα του Μηνά Λυσάνδρου στην απολογία της ΑΕΚ στον αθλητικό δικαστή, για την κατάσταση στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, στο περιθώριο του προ ημερών ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η απόφαση του αθλητικού δικαστή για όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια των διαιτητών στο Ολυμπιακό Στάδιο ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Η υπόθεση του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Σάββα Θεοδωρίδη, αναβλήθηκε, αλλά οι παράγοντες της ΑΕΚ, Βασίλης Δημητριάδης και Βαγγέλης Γιαννίσης, απολογήθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (23/2), στο μονομελές πειθαρχικό όργανο, μέσω του Μηνά Λυσάνδρου, που εκτέλεσε χρέη δικηγόρου για την Ένωση, για την είσοδό τους στα αποδυτήρια των διαιτητών μετά το τέλος του αγώνα.

Ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ υποστήριξε ότι όλα κύλησαν ήρεμα χρησιμοποιώντας μία απίστευτη ατάκα: " Πριν την έναρξη, κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα ήταν τόσο ήρεμο το κλίμα, λες και είχε διεξαχθεί ένα φιλικό παιχνίδι ΑΕΚ – Αγροτικού Αστέρα". Πρόσθεσε δε, ότι οι κ. Δημητριάδης και Γιαννίσης μπήκαν στα αποδυτήρια των διαιτητών με την σύμφωνη γνώμη του Σταύρου Μάνταλου, έμειναν λίγα δευτερόλεπτα, έδωσαν αναμνηστικά δώρα στους ρέφερι και αποχώρησαν.

Δημητριάδης και Γιαννίσης έχουν κληθεί σε απολογία για δυσφήμηση του αθλήματος και απειλούνται με απαγόρευση εισόδου στον εν γένει χώρο του γηπέδου τουλάχιστον για τρεις μήνες και απαγόρευση συμμετοχής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για το ίδιο διάστημα. Η δε ΠΑΕ, με πρόστιμο 20.000-50.000 ευρώ. Να σημειωθεί, ωστόσο, ότι όπως ανέφερε και ο αθλητικός δικαστής, η συμπληρωματική έκθεση του παρατηρητή Νίκου Πατμανίδη όπου αναφέρεται το περιστατικό, δεν έχει ισχύ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ