ΑΕΚ

"Σαφάρι" στην Ευρώπη για προπονητή

"Σαφάρι" στην Ευρώπη για προπονητή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΚ ψάχνει για τεχνικό από κεντρική Ευρώπη και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ταξιδεύει για να κάνει κρίσιμες συναντήσεις με υποψηφίους για τη θέση. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η θέση που θα πάρει η ΑΕΚ στα πλέι οφ ακόμα είναι ανοικτή και άγνωστο ποιό ευρωπαϊκό εισιτήριο θα βάλει τελικά στην τσέπη. Όμως ο προγραμματισμένος για τη νέα σεζόν, τουλάχιστον ως προς το ζήτημα προπονητή, δεν μπορεί άλλο να περιμένει.

Ήδη άλλωστε, κυρίως λόγω προσήλωσης στον τελικό του κυπέλλου, το θέμα έχει πάει πολύ πιο πίσω χρονικά, απ' ότι αρχικά υπολόγιζαν στην ΑΕΚ. Και πλέον είναι υποχρεωμένοι να "τρέξουν". Εξ ου και η ενεργοποίηση ακόμα και του Ντούσαν Μπάγεβιτς στην υπόθεση.

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, στην ΑΕΚ έχουν αποφασίσει να ρίξουν τα... δίχτυα τους περισσότερο στην κεντρική Ευρώπη. Και αυτό διότι φαίνεται πως στο πρότζεκτ που έχουν στο μυαλό τους, ταιριάζει περισσότερο ένας προπονητής από την Γαλλία ή την Γερμανία ή την κεντρική Ευρώπη γενικότερα και όχι Λατίνος. Άλλωστε γι αυτό και η περιπτώσεις του Μάρτιν Αρουαμπαρένα ή του Πάκο Χέμεθ, χωρίς να έχουν "κάει", έχουν παγώσει.

Η ΑΕΚ έχει στρέψει αλλού το βλέμμα της και το...στόχαστρο της για προπονητή. Γι αυτό και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αναχωρεί για την κεντρική Ευρώπη, προκειμένου να κάνει συναντήσεις με υποψηφίους τεχνικούς. Με το όνομα πάντως του Τόρστεν Φινκ, που υπήρχε αρχικά στην λίστα, να έχει υποχωρήσει σημαντικά.

Μάλιστα δεν αποκλείεται να μην υπάρξει πλέον καν συνάντηση με τον Φινκ. Αντιθέτως φαίνεται πως υπάρχει στην ατζέντα των συναντήσεων του Μπάγεβιτς άλλος Γερμανός προπονητής. Ενώ η ατζέντα αυτή δεν έχει μόνο ένα όνομα.

Πάντως το μόνο δεδομένο είναι, πως αυτό το "σαφάρι" που θα κάνει ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ στην Ευρώπη, θα αποτελέσει την βάση πάνω στην οποία θα ληφθεί η οριστική απόφαση για τον προπονητή που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Κάτι που προφανώς θα γίνει αμά τη επιστροφή του Μπαγέβιτς στην Αθήνα και εν τη παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ