ΑΕΚ

Ροντρίγκες και "βλέπουμε"

Ροντρίγκες και "βλέπουμε"

Η περίπτωση του Αργεντινού εξτρέμ, είναι η μοναδική που μπορεί να προχωρήσει άμεσα για την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ πλέον επέστρεψε στην Αθήνα και από αύριο (17/7) το απόγευμα, μετά το σημερινό (16/7) ρεπό, μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για το πρώτο ματς με την Σεντ Ετιέν στην Γαλλία. Και μπορεί ο Τιμούρ Κετσπάγια να έλεγε πως φτιάχνει ήδη το πλάνο του για τα ευρωπαϊκά ματς, μόνο με τους ποδοσφαιριστές που έχει. Ωστόσο είναι πολύ πιθανό, έστω μια προσθήκη στο ρόστερ, να έχει προκύψει μέχρι και το πρώτο παιχνίδι με την Σεντ Ετιέν.

Έστω και αν έτσι κι αλλιώς, όποιος παίκτης και αν έρθει, θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Πάντως όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα, πως ο Πατρίσιο Ροντρίγκες θα ταξιδέψει μέσα στις επόμενες μέρες για την Αθήνα, προκειμένου να κλείσει η μεταγραφή.

Προφανώς και μετά απ' όλα όσα έχουν συμβεί φέτος, μέχρι ο Αργεντινός εξτρέμ να φτάσει στην Ελλάδα και να υπογράψει το συμβόλαιο του, καμία μεταγραφή δεν είναι κλεισμένη. Ωστόσο η περίπτωση του Ροντρίγκες φαίνεται να είναι προχωρημένη. Ο παίκτης δείχνει πάντως πρόθεση να ταξιδέψει άμεσα στην Ελλάδα. Αν όμως ισχύει πως σκοπεύει αύριο να κάνει το ταξίδι μέσω Κωνσταντινούπολης, ενδεχομένως οι εξελίξεις στην Τουρκία, να τον κάνουν να αλλάξει το πρόγραμμα των πτήσεων του.

Πέραν όμως του Αργεντινο΄και της θέσης στα άκρα της επίθεσης, σ' όλες τις υπόλοιπες μεταγραφικές εκκρεμότητες της ΑΕΚ υπάρχει "πάγωμα" και αναμονή. Για την θέση του στόπερ, στην Ένωση κρατούν στον "πάγο" τον Μπελκαρουί, κοιτάζοντας και άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών, όπως αυτή του ελεύθερου Σεντέρος. Όσο για την υπόθεση του φορ, παρόλο που και σήμερα υπήρξαν στην Ιταλία δημοσιεύματα για την πρόταση της ΑΕΚ στην Κάλιαρι για τον Τσοπ, όλα δείχνουν πως θα εξαντληθούν τα χρονικά περιθώρια, για μια καλή περίπτωση. Εκτός αν υπάρξει κάποια έκπληξη, που αυτή την στιγμή δεν φαίνεται στον ορίζοντα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ