ΑΕΚ

Ροντρίγκες: "Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν νικήσαμε"

Ροντρίγκες: "Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν νικήσαμε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, Πατίτο Ροντρίγκες στάθηκε στα αίτια που έφεραν την ισοπαλία (2-2) με τον Ατρόμητο, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στον Ζοζέ Μοράις, ενώ αναφέρθηκε και στο γκολ του.

Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 κόντρα στον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, παρότι προηγήθηκε με 2-0. Μετά το τέλος του αγώνα, ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος των "κιτρινόμαυρων", Πατίτο Ροντρίγκες μίλησε στην κάμερα της NOVA και ανέλυσε τους λόγους που η ομάδα του δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, ενώ δήλωσε πως θα ήταν πιο χαρούμενος αν το γκολ του συνδυαζόταν με θετικό αποτέλεσμα.

"Πάντα σου δίνει χαρά να σκοράρεις, αλλά το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και αφού δεν μπόρεσα τελικά να βοηθήσω την ομάδα μου να νικήσει, η ευτυχία έμεινε στη μέση. Σίγουρα όταν μπορείς και σκοράρεις βοηθάς την ομάδα σου, αλλά το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα όπως είπα και πριν. Δεν παίζουμε τένις ή γκολφ για να είμαι μόνος μου, συνεπώς θα ήμουν πολύ πιο χαρούμενος αν το γκολ μου συνδυαζόταν με νίκη της ΑΕΚ.

Η χαρά μου έμεινε στη μέση, θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει το ματς νωρίτερα, μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στα τελευταία λεπτά του υπερείχε ο Ατρόμητος. Στο δεύτερο μέρος δημιουργήσαμε φάσεις για γκολ, ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν νικήσαμε. Μια εντός έδρας ισοπαλία είναι πάντα αρνητικό αποτέλεσμα, αλλά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι μπορούμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση στα επόμενα παιχνίδια.

Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή μας και πιστεύω ότι θα επιστρέψουμε σύντομα στα θετικά αποτελέσματα, αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι κάναμε καλό ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, χάσαμε στο 94' μετά από ένα κόρνερ στο οποίο η μπάλα έχει περάσει ένα μέτρο άουτ, ενώ και σήμερα δεχθήκαμε γκολ σε μια πολύ άτυχη στιγμή, παραχωρήσαμε ισοπαλία στον Ατρόμητο και δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Νομίζω ότι πρέπει να δουλέψουμε για να αντιμετωπίσουμε καλύτερα την τύχη των αντιπάλων μας, δεν θεωρώ ότι υπάρχει θέμα αυτοπεποίθησης παρά τα δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Σίγουρα μας επηρεάζουν αυτές οι αναμετρήσεις, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και είναι στο χέρι μας να το αλλάξουμε", δήλωσε ο Αργεντινός εξτρέμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έντονες αποδοκιμασίες: "ΑΕΚ, ΑΕΚ, αυτό δεν είναι ΑΕΚ"
Ιδανική αυτόχειρας η ΑΕΚ, 2-2 με τον Ατρόμητο
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ