ΑΕΚ

Ρίχνει το βάρος στο πρωτάθλημα ο Πογέτ

Ρίχνει το βάρος στο πρωτάθλημα ο Πογέτ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την απογοήτευση από την ματαίωση του Κυπέλλου Ελλάδας ο Γκουστάβο Πογέτ θέλει από τους παίκτες της ΑΕΚ να την βγάλουν σε θετική ενέργεια στο πρωτάθλημα.

Όσο την περασμένη Πέμπτη (3/3) όλα ήταν στον αέρα όσον αφορά την διεξαγωγή ή την αναβολή του ημιτελικού της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, ο Γκουστάβο Πογέτ δυσκολευόταν να πιστέψει όλο αυτό που συνέβαινε.

Την Παρασκευή (4/3) που είχαν ληφθεί οι οριστικές αποφάσεις, ο Ουρουγουανός τεχνικός ακόμα και δημοσίως έλεγε πως η Πολιτεία θα έπρεπε να είναι ακόμα πιο σκληρή διακόπτοντας και το πρωτάθλημα. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν ένιωθε πίκρα που δεν θα μπορούσε να διεκδικήσει το κύπελλο. Όμως ο Πογέτ είναι και πρακτικός άνθρωπος και ρεαλιστής.

Έβαλε δυνατό πρόγραμμα προπόνησης και δούλεψε χθες, σαν να ήταν μια συνηθισμένη μέρα πριν από ματς πρωταθλήματος. Ήθελε να στείλει το μήνυμα πως η ζωή συνεχίζεται κανονικά. Απλώς πλέον αλλάζει ο προσανατολισμός αλλά και ο προγραμματισμός. Μέχρι τώρα οι στόχοι για την ΑΕΚ ήταν δυο και εν μια νυκτί έγιναν ένας. Ο Πογέτ δεν μπορεί να κάνει κάτι, για να το αλλάξει αυτό. Εκείνο που μπορεί, είναι να επιδιώξει απόλυτη συγκέντρωση στον στόχο που έχει απομείνει. Και αυτό σκοπεύει να κάνει.

Προφανώς ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει αφουγκραστεί και την πίκρα και την απογοήτευση των ποδοσφαιριστών του, για την διακοπή του Κυπέλλου. Ωστόσο θέλει πλέον να μετατρέψει αυτή την απογοήτευση σε κίνητρο για να βγει ακόμα περισσότερη ενέργεια στα ματς που έχουν απομείνει το πρωτάθλημα. Την κανονική περίοδο και τα πλέι οφ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ